- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Korábban kaptam itt a fórumon nagyon sok és jó segítséget a Fritzboxal kapcsolatban, remélem most is van tippetek.
2 külön kérdésem is van:
- Az itthoni router egy 7390, amiben be van konfigolva egy freevoipdeal szolgáltatás, illetve feltöltöttem rá 10 eurot is. De sehogy se tudok hívást indítani. Hiába adom meg a *122#-et a szám előtt, ki se csörög csak azt a vonalhiba vagy milyen hangot adja. Próbáltam többféle formátumban is:
*122#003620...
*122#3620...
*122#0620..
De egyik se jött be, mi lehet a gond? Mindenféle wählhilfe (tárcsázó segéd) és ilyenek ki vannak kapcsolva a fritzboxban.
telefon eszközök:
voip beállítása:
- a másik kérdésem, hogy a fenti képen látható "mami" néven a mamámnál is be lett állítva egy fritzbox, ahol az a másik box a mi no-ip-s webcímünkön regisztrálja be magát, mintha egy helyi eszköz lenne. A képen lévő belső **620-as számmal tudjuk is hívni őt. De tőle viszont, felénk (pl. nappali belső száma: **2) nem tudok hívást indítani. Adott ott is a fritzbox egy előhívószámot, de hiába ütöm be, nem akar menni.
-
pinnacle
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
pinnacle #31039 üzenetére
A hazai szolgáltatók sim kártyáival is tudsz barangolni szinte a világon mindenütt. Még jó eséllyel mobilneted is lesz, persze jó pénzért.
Ha olcsón akarod ezt megúszni, arra mindig a helyi sim a megoldás. A kettő között vannak ugyan szolgáltatók, de náluk mindig van apró betűs rész... -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Kérdésemre nem találtam megfelelő topikot, ha tudtok ilyet légy szíves linkeljétek be. Köszi!
Olyan "világ" SIM kártyát keresnék, amit szinte a világon mindenhol lehet használni. Jó lenne ha nem csak hang, hanem internet kapcsolat is működne. Van erre összeghasonlító oldal, illetve tapasztalat? Gondolom a nem EU országokban az internet elérés a legnehezebb.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek meg a legújabb FW Linksys SAP-922 készülékhez? Elvileg a 6.1.5a lenne az, de ugye már kifutott termék és a gyártó honlapján semmit sem találni hozzá. -
petir
senior tag
@Zeki - köszi meg fogom próbálni.
---
Felhívtam őket . A nordtelekomra valóban igaz a hír , hogy megszűnik tehát akinek angol sim-je van tulajdonképpen rájuk vonatkozik ez.
A Reenger egy külön szolgáltatás azt mondták ezt nem érinti a megszűnés és továbbra is használható.
Ez az ügyfélszolgálat telefonos válasza volt...aztán majd meglájuk. -
asdf_
veterán
No, most már kiírták
TISZTELT ÜGYFELÜNK!
A Nordtelekom Mobile angliai szolgátatása 2021. december 31.-vel végérvényesen megszűnik.
A decemberi hónapban az ön által igénybevett szolgáltatások még elérhetőek maradnak, mindazonáltal csomagok (Bundle) vásárlására nem lesz lehetősége.
Minden felhasználónknak SMS-ben elküldjük az úgynevezett PAC kódot, amely segítségével angol mobiltelefonszámát megtarthatja, úgy hogy áthordozza azt egy másik szolgáltatóhoz.
A Nordtelekom Mobile szolgáltatás 2021. december 31. után nem vehető igénybe, véglegesen megszűnik. Minden megmaradt egyenleg és el nem hordozott telefonszám véglegesen és visszaállhatatlanul megszűnik. A szolgáltatás mellett esetlegesen igénybe vett magyar és lengyel telefonszámok is megszűnnek.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
-
Zeki
nagyúr
https://www.stuntcalls.com/country_subscriptions/info
Unlimited calls to your favorite country!
If you pay with Credit Card or Paypal and have the ‘Automatic Recharge’ setting enabled, Your account might be ready for Monthly Subscriptions.
With this subscription you can call landline and/or mobile phone numbers from the selected country for a small monthly fee. -
petir
senior tag
Kérdés, hogy magyar szolgaltatónak vesszük e?
Tényleg másik után kell nézni..
Múltkor itt többen említették a 3 € -os unlimited Megavoip, StuntCalls , SuperVoip csomagokat - én akkor be is regisztráltam de sajna nem kaptam ilyen lehetőséget.Az említett szolgáltatók közül melyik a legajánlottabb?
Tudnátok segíteni mit érdemes választani? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Erről van valakinek valami bővebb infója?
Mert a magyar oldalon egy kukk infó nincs ellenben a linken irottakkal... -
-
lszlogal
senior tag
válasz
betyarr #31021 üzenetére
Sziasztok!
Van egy ONT-m, melyre beállítottam egy ephone.ch VoIP szolgáltatást.. Működik is a régi telefonokkal. De viszont: Ha például felhívom az OTP ügyfélszolgálatát, és nyomogatom a gombokat, a telefonközpontjuk nem reagál a gombnyomásra. Merre lehet keresni a problémát? Ezt okozhatja a régi telefon? Itt a VoIP konfiguráció:
-
dkpisti
tag
Sziasztok mobilevoipot használok stuntcalls-al már évek óta de a hangminőséggel nemvagyok kibékülve tudtok másikat ajánlani ami jobb?
-
betyarr
veterán
most én vagyok nagyon béna,vagy a dellmonttal van gebasz,vagy a vodafos modemje szívat ezerrel?elköltöztünk és van ez a csodálatos szolgáltató meg az ő eszköze.csatlakoztattam az 510ip-t,a router látja,oszt neki ip-t,de a kapcsolataim mind "registration failed"-et mutatnak a telefon ui-jában.a kézibeszélő ha hívni akarok,akkor azt írja hogy "nincs ip kapcsolat".most ilyenkor mi van?
-
itanczos
senior tag
Nem ajánlja fel egyből az előfizetés lehetőségét és általában azokra az account-okra adja, amit csak kevésbé használsz!
Ezért érdemes 2-t regisztrálni. Az egyiket csak néha (azt figyeltem meg, hogy azokon sem dobja fel, amit egyáltalán nem használsz) a másikat aktívan.
Közben rájöttem, hogy elég egy is, amiről hetente 1-2x indítasz egy hívást.
De szerintem csak pár hónap után dobja fel a lehetőséget. -
p.t.r
aktív tag
-
petir
senior tag
Nálunk Reenger van használva havi 500Ft ért de a korlátlan beszélgetés lehet jobban esne...
Most gyorsan regisztráltam egy megavoip fiókot de én sajnos nem látok ilyen csomagot..pedig jó lenne.
Amúgy mivel jobb / rosszabb mint a Reenger itt az appba a szám ellenőrzésénél megerősített szám esetén valóban saját számot ír ki? 🙄
-
p.t.r
aktív tag
Jött stuntcalls és supervoipra is. Supervoip acc kettő is van, ezek közül az egyik van aktívan használva (~10eur/2hónap), a másiknál havi 0-5perc esetleg. Nyilván erre a másodikra jött az ajánlat. Egy cserét megér.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest