- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz instantwater #11202 üzenetére
sajnos megint nem értem a kérdést, mivel ezek az összehasonlító oldalak a kedvezményeket is felsorolják, így úgy gondolom, hogy feladatukat tökéletesen ellátják.
az összehasonlító oldalak mért nem jók erre, vagy mi a baj velük?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Guszti
aktív tag
válasz Guszti #11200 üzenetére
Nah, egy resze megoldodott a problemamnak, browsercall-os accountot sikerult beallitanom a fritzboxon.
Viszont az ephone-os nem igazan megy, allandoan azt irja, hogy: "Remote site not responding. Timeout."
Valakinek otlete, hogy hol mit kellene meg allitgatni? (7170-es Fritz!Box)Nah, most meg megy, ugy hogy mar vagy 10 perce nem allitottam semmit, nem ertem en ezt...
[ Szerkesztve ]
-
Guszti
aktív tag
válasz instantwater #11207 üzenetére
Ilyesmire gondoltam en is, de optikan jon a net, mertem egy speedtestet, 10 alatti ping, es 20/10 a sebesseg.
Designate RTP packets amit allitottam 0 volt az ertek 50-et irtam be helyette, bar fogalmam sincs, hogy mit csinal. -
LámaZ
addikt
Híreim vannak - lihegte a maratoni futó.
Legyen minden jó!
-
nagyúr
válasz instantwater #11211 üzenetére
röhej,
az osztrákoknak meg kártyás csomagban 0,068€/percsima 3000Ft-os előfizetéshez kapnak 1500 percet országon belül bárhova + 2GB mobil netet
-
instantwater
addikt
válasz Dluinet #11212 üzenetére
Angliaban hasonloan olcso.
Ha a megfelelo szolgaltatot valasztod 1-3-5 p (4 - 19 Ft) a MAGYAR mobil hivasa, es ugyebar ez kulfoldi iranyu hivas.
UK bol HU iranyMagyarorszagrol HU bol UK irany kb 150 Ft lenne
Ja, csak a 10x eseUgyanaz a tavolsag, ugyanaz a 2 vege a vonalnak...
Valaki nagyon sokat nyer az egyik iranyon, de a masik iranyon is van szep haszon az biztos.
(Ertsd: meg az 1p s percdijon is van legalabb 30-50% haszon + ado + miegymas)
Az 50 Ftospercdij kb igy nezhet ki:
5 Ft hivaskoltseg
25 Ft profit
20 Ft ado[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz instantwater #11211 üzenetére
Közben a rádióban egyfolytában úgy reklámoz a Voda, hogy a Telenor júliustól emel és ha a kedves ügyfélnek ez nem tetszik és egy pénzügyileg megbízhatóbb szolgáltatót szeretne, akkor térjen át a Vodához.
Tényleg, mennyivel jobb, hisz csak augusztustól emel! Sztem egyik kutya, a másik eb. Ma a T ügyfélszolgálatról jöttem el, mert nem voltam hajlandó aláírni azt az aljasságot, amit elém toltak. Közben végig egy név világított a gondolataimban: Molotov.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
A megoldás egyszerű: be kell vetni a rezsifegyvert itt is!
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Siriusb
veterán
válasz #79335424 #11214 üzenetére
T-ét ne is emlegesd, ritka egy idióta banda, no meg kapzsi és szemét, az utóbbi 1 évben nagyon megcibálták az idegeimet. Ha rajtam múlik, nem is szerződök velük sehol.
Na meg ott az ELMŰ is, ennyire antiügyfél orientáltságú szolgáltató szerintem nincs még egy.Vissza a T-hez. Naiv ügyfél - értsd én - vettem 3 feltöltőkártyás SIM-et GSM modulokba, azt a változatot, amit benzinkúton, Tescóban stb árulnak. Gondoltam csak aktiválni kell, semmi herce-hurca. Aha. Hülye bürokrata banda.
pfffffffff, gőz ki...
-
roti86
őstag
válasz #79335424 #11214 üzenetére
K*rva jól döntöttem, amikor felmondtam az előfizumat és átálltam feltöltőkártyára idén Februárban. Azóta 1K-t beszéltem le (persze rátaláltam a voip topicra , azelőtt minimum 3.5K/hó volt a díjam ha beszéltem ha nem.
Most jött pár napja az sms, hogy 08.01-től megint változik az ászf, gondolom nem lefelé módosulnak a percdíjak
-
Zeki
nagyúr
Nekem gyanús hogy a mostani tenderben sem fogy nyerni a Digi mobilos frekvenciát, nehogy véletlen verseny legyen. Jó ez a kartell vailág. Egyen 50Ft körüli feltöltős árak, egyen mobilnet árak. Piszok nagy a verseny köztük.
-
törölt tag
válasz n@p@lm #11218 üzenetére
Majdnem 3 éve fizetek nekik havidíjat egy asztalfiókban levő kártyára, amin soha, semmilyen forgalom nem volt. Az tény, hogy elmadásban voltam. Ma bementem, hogy tegyünk pontot az ügy végére. Először kicsengettem a havidíjak kb. dupláját, majd közölték, hogy ezzel nincs vége, mert folyamatban van még egy mittudoménmi. Kérdeztem, hogy mennyi az, ami még "folyamatban van", mert én erre most érek rá, most szeretném lezárni. Azt nem tudják megmondani (egy használaton kívüli kártyánál), de írjak alá egy papírt. Abban az állt, hogy kötelezem magam a T által, a továbbiakban még kiszámlázandó összeg azonnali kifizetésére. Kérdeztem, hogy ebben arról az összegről van szó, amiről még ők sem tudják, hogy mennyi? Hááát igen... Na, ezt nem írtam alá. Ugyan mitől nem tudják, hogy mennyi és mikor van ügyfélfogadás annál a bizonyos Rendszer úrnál, aki szerintük tudja?
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz roti86 #11217 üzenetére
Ne gondoljátok, hogy más szolgáltatóknál jobb a helyzet.
Tavalyelőtt volt egy nagyon bosszantó ügyem az e.on-nal.
Hagyatéki tárgyalás után bementünk az e.on keszthelyi ügyfélszolgálatára, hogy kifizessük az esetleges tartozásokat, mert tehermentesen akartuk eladni a lakást. Nálunk volt a jegyző végzése, amellyel megállapítja az örökösöket. Nem voltak hajlandóak számlát adni és sárga csekket, mert ahhoz át kell íratni a fogyasztási helyet az új tulajdonos nevére. Átíratni minek, ha azonnal eladja?
Átíratástól függetlenül, megvan az új tulajdonos, az örökös, és milyen jogon tagadja meg az e.on a számla kiadását azért, hogy befizessük a tartozást?
A fogyasztóvédelem – a másik sóhivatal - később azt írta, hogy vigyük bíróságra az ügyet. Ennyi.
Szerintem ezekbe a kényelmes állásokba kifejezetten a legnagyobb idiótákat, a bennfentesek rokonait ültetik be mindenütt, hogy ezzel is élhetetlenné tegyék ezt az országot.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
n@p@lm
őstag
válasz Dluinet #11212 üzenetére
tessék:
Lidl Mobile Smart S (Németország)
8 euro /hónap ~ 2480 huf
tartalmaz : 300 perc, 300 sms, 300 mb internet.
ebben a tarifacsomagban már benne van az az ingyen opció amivel a többi lidl ügyfelet ingyen hívom.
ez pont elég lenne nekem meg az asszonynak (meg ha képbe jön akkor a gyereknek is)
de szerintem sok magyar embernek is -
felhasználóx
tag
Sziasztok,
Most nézem hogy a hanstel elég szép átvàltàsi dolláràrfolyamon számol.....235 ft helyett 310 ft ot.....màrmint az 5 kredites feltöltésnél. Ti hol töltitek fel az egyenleget? Egyàltalàn hol érdemes? -
nagyúr
válasz felhasználóx #11226 üzenetére
paypal vagy bankkártya
-
ÁrPi2
senior tag
válasz felhasználóx #11226 üzenetére
Úgy tünik a hanstel egy-egy Delmont klón viszonteladója.
Hol érdemes tehát feltölteni? Hát az adott klón weboldaláról az accountodból
indítva a fizetést (és Paypal vagy bankártyával) -
LámaZ
addikt
-
joelke HU
senior tag
Nem biztos. Én az előbb akartam mobilról feltölteni a browsercalls számlám és hiába kattintottam a maestros fizetésre, akkor is átutalást akart. 10 dollár értékben 2880 Ft-ért. Hanstelen pedig ment egyből a maestros fizetés. És volt rá 5% kedvezmény is, így lett 2660 és egyből megjelent a számlámon, de kedvezmény nélkül is 2800 lett volna, igaz az 5 dolláros feltöltés az húzós 1550-ért
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
otps
aktív tag
Ezt eredetileg a Blue topikban kerdeztem, de ti sokkal tajekozottabbak, segitokeszebbek vagytok:
Hogy hogy lehet sakkozni a kedvezmenyes honapokkal a Blue mobilnettel, hany havonta hivhatsz le egy akciot (a 90 Ft-os, 33, vagy 133 megas ajanlatra gondoltam), ill. ez csak egyszer mukodik, vagy a masodik evtol is? All in all, mennyi a mobilnet koltseg a teljes evre, (2. evtol), ha eleg a minimum csomag, csak hogy legyen, adatokat szinkronizalni?
Tenyleg, mintha itt, a Voip topikban olvastam volna ilyesmirol.
-
felhasználóx
tag
Hát erre gondoltam èn is, de itt nem az euro usd àtváltàs miatt dràga hanem alapból brutál rossz àtváltási árfolyamon számol. Mint pl. a mekiben, ha euroban szeretnèd a hamburgeredet megenni. Mindig paypallal fizetek, de az is alap hogy euroban vàsàroljunk ha europay kártyaelszámolóhoz tartozunk, ès usd ben ha visa csoporthoz tartozó kàrtyánk van. Ezèrt kèrdeztem mert relatív lehúzás az ahogy a hanstel vált, akkor valóban jobbnak tűnik a szolgáltató oldala, mint ahogy többen jeleztètek, igaz ott csak 10 usd vagy 10 euro a minimális feltöltès.
-
joelke HU
senior tag
válasz felhasználóx #11235 üzenetére
Tudom, de a bc saját oldalán meg 1 dollár 288. Szóval akkor nem olyan rossz.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
KTU
addikt
BrowserCalls, 10$-t választva,
10,74USD, PayPal-al fizetve,
PP oldalon nekem 7,89 Euro, OTéPé vált, 2478Ft levonva.1Euro = 314Ft
1$ = 230,726Ft[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Help please!
Android, Zoiper alkalmazásba nem tudok bejelentkezni semelyik Delmont account-tommal. (SIPDiscount, BrowserCalls, FreeVoipDeal stb.)
Persze más alkalmazással működnek az account-tok.#11238 joelke HU:
Valóban.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
felhasználóx
tag
Sziasztok
Sajnos a szolgàtatók "elszaladt" percdíjai miatt a családom -informatikailag analfabèta- idõsebb tagjaival is szeretnèm megismertetni a VOip adta gazdaságos telefonálás lehetôsègeit.
Elöszô idôsôdô Èdesanyámnak szeretnèk valami okoskèszûléket venni, de sajnos a butatelefon kezelèse is sokszor megerôltetõ számára. Milyen kèszûlèket javasolnátok az alsó árkategóriából ami egyszerûnek mondhatô és átláthatô a menûrenszere? Csak a mobilWoip és a cleanMaster app ot tenném rá, no meg a adatmobil widget- et. Kôszônôm a javaslatotokat[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz felhasználóx #11242 üzenetére
VoIP router és egy analóg készülék. PAP2T megfelelő a célra.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
KTU
addikt
Valami olcsó android telefon, launcher-be csak 1 lap, azon 1db ikon,
az alkalmazás kezelését be kell gyakoroltatni.
Én még mást nem találtam.
Bár gondolkodtam valami olcsó Nokia telefonon, de nem tudom mennyire bonyolult azon a Voip használat időseknek.Hátha kapunk infót.
-
Zeki
nagyúr
Veszel egy Nokia E52-t, ráteszed a Nokia sip klienst, aztán beállítod hogy alapértelmezett legyen.
Nyomógombos telefon, és bárkit hív, voip lesz. Hangminősége magasan a legjobb. Már 2 különböző droidos telefonhoz viszonyítva. -
korfa
aktív tag
Jól látom hogy a net-telco.net-nél már nem lehet asteriskre irányítani a hivásokat? Ismertek másik szolgáltatót aki ad free uk földrajzi számot?
-
Murphys2
tag
Szia! Blue netet 2 havonta kell másik csomagra váltani, addig akciós. 90 naponta lehet egy net csomagot újra megrendelni akciósan. 3 csomag van, te döntöd el, hogy hogyan kombinálod. Bőven 3000 ft alatt lesz egy év. Biztonsági rendszerekbe is ez tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
felhasználóx
tag
Értem. Vagy mégse. a topiknyitóban jól le volt írva, a butatelefonnal is a voip hasznàlat....de ahogy làtom eltűnt .
Esetleg nokia 6330i vel is működik, és ha igen hogyan? (Wap+gprs van rajta)
Nagyon köszönöm a segítséget, kérlek ha lehet szàjbaràgósan irjàtok le, mert a butatelókhoz màr nem értek[ Szerkesztve ]
-
Murphys2
tag
válasz Dluinet #11248 üzenetére
Akkor kicsit bővebben...
Az akciós net csomagokat 2x30 napig lehet igénybe venni. Ezek a 33 MB, 133 MB és 333 MB-os elérést biztosító előfizetések.
A feltétel csupán annyi, hogy az igénybevétel pillanata előtt 90 napig nem lehetett aktív azt a csomag, amelyiket aktiválni akarod.1. hónap 133 MB-os csomag aktiválása. --->90 Ft
2. hónap --->90 Ft
3. hónap 33 MB-os csomag aktiválása. ---> 90 Ft
4. hónap --->90 Ft
5. hónap 333 MB-os csomag aktiválása ---> 790 Ft (Vagy hagyod a 33 MB-os csomagot 490 Ft-ért)
6. Elölről az egész az 1. hónaptólFontos, hogy csak a 90. nap után érvényes az akciós ár. Az utolsó napon lemondod és a következő napon aktiválod csak a következő csomagot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Spórolós topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hardcore café
- EAFC 25
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Assetto Corsa Competizione
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5G I 8GB I 512SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest