-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv
Előre is elnézést ha nagy hülyeséget kérdezek de Browsercalls-nál van lehetőség számhordozásra?
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
-
őstag
válasz Fecogame #12402 üzenetére
Fecogame és CineDOG1
Úgy értettem hogy a jelenlegi T-mobilos számomat tudom e majd használni a hívásokhoz, de akkor ezek szerint igen
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Fecogame #12400 üzenetére
A fogadó félnek rajta kell "lógnia" a neten és
Connection keepalive vagy valami hasonló módon a voip-providernél lévő fiókjába is
Bejelentkezett állapotban kell lennie.
(A CSipSimple Beállításokban a "Bejövő hívások fogadása" opció legyen kiválasztva)(A MobileVoip app szerintem csakis kimenő hívásokat csinál)
-
joelke HU
senior tag
Ha jól értem, akkor a Phone-to-Phone-nal számítógépről két buta telefont is össze tudok kapcsolni? Teszem azt az egyik számnak apu a másik számnak anyu mobilját írom be és akkor egymással tudnak beszélni. Viszont a CallerID miatt mind a kettőjüknél az én számomat írja ki a rendszer, mintha én keresném őket? Vagy ez hogy van?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
tonyrulez
őstag
Egyenleg feltöltés nélkül lehet használni BC-t username szerinti hívásra/hívásfogadásra?
4 8 15 16 23 42
-
Siriusb
veterán
Nálatok működik a BC? Nem tud bejelentkezni a kliens.
Szerk.:
Megoldva, valamiért a Droidwall-ból eltűnt az engedélye.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Dluinet #12408 üzenetére
Köszönöm.
Más:
A Reenger oldalán az szerepel, hogy hazai vezetékes 3 Ft a hazai mobil 8 Ft. Ehhez képest nekem a régi díjszabás szerint számláztak. Azaz vezetékesért 8, mobilért 19 Ft-ot.
Valaki tudja ez miért lehet illetve másnál is jelentkezett a dolog?
Írtam nekik e-mail-t, de nem reagáltak rá.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
kiskkas
tag
Új vagyok és tanulom a Voip telefonálást és ezért elnézést kérek a kérdésemért.
Voip hívás, költséget jelent egy külföldön tartozkodó másik magyar GSM szolgáltatót használó számára?Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
-
-
McLaca
őstag
válasz havri1 #12421 üzenetére
Az Egyesül Államokban pl. kell, ill. a lebeszélhető percekbe a fogadott hívás is beleszámít.
Apropó, Nokia 700 SIP beállítások érdekelnek még? Nálam van a tuti infó.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
-
törölt tag
Engem speciel mindegyik érdekel. Volt már két napos Angliám, ami egy hétig tartott, Németország pedig szinte állandóan ottalvós. Sztem olyasmi a tuti, amit egy bevásárlóközpontban meg lehet venni és akár egy túrista is használatra tudja bírni. Pl. Németországban az AldiTalkot be lehet regelni kamu adatokkal is.
-
törölt tag
-
McLaca
őstag
válasz havri1 #12427 üzenetére
Otthonról leírom részletesen, elöljáróban annyit, hogy fel kell telepíteni egy gyári kiegészítőt, én ezen a néven találtam rá: „SIP_VoIP_3_1_Settings_Symbian_3_v1_0_en.sis“.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
jarre
csendes tag
Sziasztok!Tudna valaki segítséget nyújtani abban,hogy tudtám beállítani a sip beállításokat egy SE k800i telón?Proxy név,Apn jelszó,stb.iMegfelelő működő adatok kellenének.
Egyébkén blue mobilos vagyok.
Fent van a nimbuzz csak kapcsolati hibát jelez.
Kíváncsi vagyok vajon tiltja-e a Blue mobile a voipot már.Vagy még nem?Más.
Megkérdezném hogy hol,s milyen módon lehet feltölteni egyenleget nethívásokhoz.
Csak neten keresztül,vagy banki átutaláson is lehet?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Ti milyen netet hasznaltok voip hivasokhoz? Jelenleg a vodanal vagyok,egeszen pontosan a tuning dijcsomagban. 5000Ft feltoltes utan 500mb net 0 ft vodasokkal es 30 ft a tobbiekkel. A gond az,hogy ez csak 30 napig ervenyes,utana atraknak 49Ft/perc dijcsomagba ami mar annyira nem tetszik.Give me your cum,bull!
-
törölt tag
válasz Dexar007 #12436 üzenetére
Ettől bármilyen netcsomag jobb, még Callback -kel is. Én viszonylag sokat mobilnetezek, ezért veszek 2GB -ot. Telenor Deezer, de vmi hasonló biztosan van Csodafonnál is. Ezzel netezés és telefonálás letudva havi 3rugóból (plusz Dellmont) és magasról tojok a kedvezményes hívásaikra. Ha lenne dual simem, akkor tuti szereznék vmi adatkártyát és akkor lehetne még havi 100GB éjszakai letöltéshez.
-
Dexar007
veterán
válasz #79335424 #12437 üzenetére
Ami az elso honapban 490ft aztan pedig 2000 havonta? Az nekem egyaltalan nem jobb.
En altalaban 3-5 ezer forinttal szoktam feltolteni a mobilom,ehhez jon hozza adott esetben 100 vagy eppen 500mb adatforgalom "ingyen" 1 honapig, mivel feltoltes utan jar. A 30 nap utan pedig a feltoltott osszeg a kartyamon marad.
Vodafone-nal most letrehoztak egy ,,Max" tarifacsomagot,aminel szinten hasonlok a feltetelek,annyi a kulonbseg,hogy 30 napig ervenyes,ha felhasznalod az osszeget ha nem.Na ez mar nem gyere be.
Viszont a blue mobile-nal a 90Ft-ert 133mb jelenleg a top ahogy nezem.Abbol kene 2-3 kartya es lenne ingyen mobilnet.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Feltoltom pl 3000-rel es megint lesz 100megam,aztan mar majdnem 10.000 ft lesz a szamlamon amit 1 evig hasznalhatok fel,es kb annyi kelleni is fog.
Csak hasraütesszerüen rakerestem sogoreknal,hogy milyen tarifak vannak,es .: [link] 20-21Ft a hivas barhova, es 1mb/1 cent.
Regebben a bob-nal olyan is volt,hogy.: [link] 10 euro 1500 perc/sms/mb havonta(!). Ilyen tarifacsomagoknal ertelmet veszitene a voip.Give me your cum,bull!
-
miqlas
őstag
Sokat olvastam itt a topicban is a voipról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nagyrészt világos minden, csak egy valami zavaros, mégpedig a callback ... Arra lennék kíváncsi, hogy a BrowserCalls-nál hogy áll össze a fizetendõ percdíj? Próbáltam megtalálni az infót, de jól elrejtették a nyavajások
42
-
zeorsdfd
senior tag
válasz miqlas #12446 üzenetére
Nincs az elrejtve, alsó sor:
Costs for calling your phone number and the destination number are settled via your BrowserCalls account. You pay the regular BrowserCalls rates as advertised on this website.vagyis a befizetett számládról vonódik le, a te felhívásod ára + az általad választott szám hívásának ára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest