-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
A jobb triplák (XSPC, SR-1, EK XTX stb) simán és csendben elvisznek bármilyen egykártyás csúcs konfigot, még az alaplapot is bekötheted a körbe. A mostani generációból megkockáztatom, hogy akár SLI/CFX is belefér ha a csend, és nem az igazán alacsony hőfokok számítanak. Ha terhelés alatt is 37 fokos gpu hőmérsékletet szeretnél, akkor kevés lesz.
-
Nippon
őstag
Arra próbáltam utalni, hogy sokan túllőnek a célon a vizezéssel. Nekem eleinte e tuning és a csend, a vége felé pedig már csak a csend volt szempont. A hőmérsékletek úgy is szükségtelenül jók voltak a triplámmal, koppanásig letekert 800as SFlex ventikkel. Közben szétbontottam a gépet, vettem egy Windforce hűtős GTX 670 kártyát és azt kell mondanom, hogy idle-ben halkabb a gépem, mint előtte vízzel, játék alatt is csendes marad a kártya, pont annyira, hogy talán kis is szállok a vizezésből. Még azért megvan a D5 + EK tető, pár csati és cső, ha esetleg mégsem...
Az EK 480/580 blokkra nem tudok válaszolni, volt olyan amit feltettek de nem tudom, hogy simán ráment, vagy kellett valamit dolgozni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest