- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
A tied jóval halkabb mint az enyém! Sajnos a teljesítménnyel jön a hang és a rezonancia!
A DDC gyerekek rettenetesen jó és csendes! Egy titka van! a rögzítés és a HF. Ha vastag csöveket használsz és jó tetőt , akkor semmi hangja a DDC-nek. Csak hát ha már ennyit áldozok rá akkor a D5-re szavazok amit lehet állítani! Csak hát tetővel az is majd 50. Vicc szerintem! Az EKnak kell egy jó doboz és ki kell szivacsozni. Mindjárt hangtalan lesz!
Ha most vennék , akkor én is a kicsit venném ami neked van , mert még a Mo-Ra3-ra is elég egy VGA és egy CPU blockal! Nincs értelme ezeknek a 18Wattosoknak átlag rendszerhez!® SimonYana ®
-
mrbig25
őstag
És a rendszeredben hány,-és milyen blokk illetve radiátor van?
A DCP 2.2 és 4.0 között egyébként 2k a differencia újonnan, szóval valószínűleg az erősebbet veszem és egyelőre 9V környékén lesz csak járatva.
A fóliázást láttam...tetszetős
Ha pár héten belül felbukkan egy hasonló DCP 4.0, akkor ne lepődj meg...csak én loptam ötletet...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik