Hirdetés
Legfrissebb anyagok
IT café témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Mobilinternet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- Vallásorientált tech céghez csatlakozott az Intelt korábban vezető Pat Gelsinger
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
lelkes újonc
Samsung andoidjához képest is szerintem, apróságok eddig de blsszantó, a jegyzeteket pl nem hozta át vagy legalábbis nem jelenik meg a jegyzet közt, az alkalmazások amiket átmásoltam az "asztalra" nem kerülnek ki, nem tudom kimásolni, lehet hogy van valami módja de nem jöttem rá,150 appot nem akarnék egyenként újra letölteni, időjárás widget fekete fehér, gemini angol..samsungon magyar.....a kamera baromi jó, és az anyagminőség...de ez a funtouch 15 olyan mintha le lenne maradva 10 évvel, nem hiszem hogy így kitartok a márka mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Drón topik
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest