Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz sztanozs #8056 üzenetére
Köszi a gyors választ, átolvasom ezeket és remélem sikerülni fog. 2 hete láttam először életemben C# kódot...
A lényeg az lenne, hogy van egy WinFormos alkalmazás (ez már adott), amit térképes megjelenítés funkcióval kell bövíteni. Egy térképen meg kell jeleníteni valós időben az autó pozícióját, alaptérképpel és egyéb vektoros rétegekkel együtt. Én csak JavaScriptben tudom megírni (vagyis ez kicsit túlzás, mert nem vagyok programozó, de valahogy összehozom...) az OpenLayers nevű függvénykönyvtár felhasználásával, amit korábban már használtam és elég jól dokumentált, sok példa is elérhető hozzá. Ezt a cefsharp-pal valósítom meg, hogy WinForm-os alkalmazáson belül futni tudjon. A koordinátákat kell átadnom a JavaScriptnek. Illetve a későbbiekben lehet, hogy még mást is, ha lesznek újabb igények.
-
Goose-T
veterán
válasz sztanozs #8056 üzenetére
Ha ez egy ASP.NET projekt lenne, akkor még működhetne is, de itt lovon fordítva ülés esete forog fenn. Egy WinForms alkalmazás futtat egy 3rd party browser controlt, annak kell átadni adatot. Vagy ezzel a módszerrel lehet megvalósítani, vagy üzemeltetni kell a programból egy lokális Web API-t, amit lekérdezgethet a JS.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest