Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Én tudom mi az event
Egyébként, nekem van hozzá könyvem, csak most nem nagyon volt rá időm, hogy olvasgassam (meló orrba-szájba, és nem számitógép előtt ülős sajnos).
Megtaláltam az event handlereket is. Hát igen, kicsit furcsa ez a WPF még nekem, nem gondoltam volna, hogy csak ilyen XAML gányolással lehet elővarázsolni... kicsit fapadosnak tűnik nekem. Mindenesetre, én azért nem nulla háttérrel kezdtem, annoa C64 Basic, majd Pascal, minimális Delphi, kis C, szóval azért sejtem mik vannak alap szinten, de event handlereket még pl sosem gyártottam (meg enum-okat sem
). Ami késik, nem múlik, csak tudnék már haladni a könyvvel is
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest