Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz ragazzo #1499 üzenetére
Véleményem szerint pedig valamiféle vírusnyát tett karanténba.
Az a dög már nem él, nem bánt, a nyomait pedig eltünteti akármilyen regisztry-takarító, pl ccleaner.Azután alapos víruskeresés és malware-keresés javasoltatik.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Vudu3
csendes tag
válasz ragazzo #1371 üzenetére
Kockáztattam, tudatosan engedtem be a vírust egy olyan csomag potyautasaként, ami nagyon kellett. Átengedtem a védelmen azzal az önteltséggel, hogy ha megvan ami kell, rögtön kiirtom. Ám ez a variáns túl összetett és gyors volt. Az eset azért arra jó volt, hogy malware mészárlásban jónéhány óra alatt kicsit továbbképződtem .
Andariel
-
qdak
addikt
válasz ragazzo #1286 üzenetére
ezt már vagy 5x leszedtem de nem csinál semmit ha megnyomom a Y h keresen és cleen eljen akkro kilép :S
>>>W!nman*:
progi ujratelepités használt ?
ujab verzio felrak ?
nekem az auto shut down csinálta h soha töbet nem indult el még ha ujra raktam is :S de az uj verzio már ment virusom nem volt AKKOR most van
más 5letem 1nlőre nincs
max nyomj 1 spybot search & destroy t végig a gépen bizti van vmi szar a gépeden[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Narxis
nagyúr
válasz ragazzo #1209 üzenetére
Passz... ő futtatta a kártevőt szvsz, ma már ritka az, hogy csak úgy valami "magától" rákerül a gépre. Persze van utóbbi is, de nem annyi mint trójai típusú kártevőkből.
A vírusirtónak ilyenkor jeleznie kéne(vagy letöltéskor vagy amikor futtatni próbálja), de nem tette. Előfordul.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
477il4
tag
válasz ragazzo #1209 üzenetére
Narxis kosz! kiprobalom oket...
en csak tippelek de azt hiszem nekem ugy sikerult hogy az eset tuzfalat hasznaltam s az upc bekapcsolta anelkul hogy kertem volna meg tudtam rolla az upc smart guard-ot. csak tipp de lehet hogy nagyon osszeakadtak...de az is lehet hogy valami el volt szurva az eset-el mert az most sem talal semmit...
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz ragazzo #1202 üzenetére
Nem crack-es, sima próba verzió ( egyszer már megszivattam magam, többet nem teszem ).
Az avast legalább elintézte a sz@rt (igaz utána valamiért nem tudtam netezni normál módba ), a nod meg nem tudott vele mit kezdeni...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Az, hogy milyen a nod32, amit használ az, jelen esetben teljesen mellékes. Aki ilyen programokat feltelepít, azon a jogtiszta virusirtó sem fog segíteni. (Egyébként nem kell mindent kpnak venni, amit a viruskommandon írnak, olvasok tőlük is eszméletlen nagy baromságokat )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
TRitON
aktív tag
Sziasztok!
Nem vírus volt, illetve nem közvetlenül a gépről.
Egy angol fórumon olvastam, hogy megjelent egy új vírus-szerűség, mely az internetről támadja a futó svchost.exe hálózatkezelő rutinját. Betöréshez egy, az alap winXP-beli kiskaput használ, ezért nem találtak semmit a vírusirtók. Az XP Prof-hoz szánt MS frissítések megoldották a problémát, így a többi gép is rendbejött, HA a notebookba volt dugva az internet (ha arról volt megosztva). Ha viszont nem, akkor ugyanúgy hányta össze magát minden (kivéve persze a notit), pedig tesóm gépét is frissítettem, úgy néz ki a winXP Home még erre nem lett felkészítve... A lényeg, hogy a frissítések telepítésével ez a dolog rendeződött.Mi az? 3 lába van mégsem tranzisztor? - ??? - Traffipax...
-
.:GoliBali:.
aktív tag
Virusirto eddig nem dobott ki semmi különöset, szóval valami más lehet!
Van olyan hogy ugy kezd tönkre menni a vinyó, hogy néhány fájl tartalmát elfelejti?#!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)
-
ViragL
tag
Javíts ki, ha tévedek, de szerintem van a virusírtók egy részében (ha nem mindegyikben) egy funkció, hogy felismerik a vírusokat, még akkor is, ha az nincs az adatbzisukban. Igaz, hogy nem tud vele mit kezdeni, csak figyelmeztet, hogy gyanús kódot talál, de legalább szól, hogy talált valamit. Így a user, ha kicsit odafigyel, elkerülheti a fertőzést.
Tehát a nem naprakész adatbázis, egy valamire való vírusírtónál, nem egy nagy hátrány, ha nem bamba a felhasználó. -
Certee
senior tag
Na megpróbáltam a Nod-al is. Talált egy pár dolgot de a fő bajon nem segített. Most amidt észrevettem, hogy ha az outlook levelet akar küldeni akkor leold a net. Nem tudok levelet küldeni.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest