- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy iszonyatosan belassult a gépem.
Egyik napról a másikra tetülassú lett. Visszapörgettem magamban, hogy miket töltöttem le, telepítettem fel, stb., de nem találtam semmi kirívót. A merevlemez elvileg 100%-on jár, mégsem tudja megmondani a fájlkezelő, hogy melyik program zabálja fel. Eleinte, ha elindítottam a google chrome-ot, akkor fagyott szinte meg, fél perces válaszidővel lehetett kezelni az egész gépet. Letöröltem a chrome-ot, hátha ott van a vírus (tudom, naiv vagyok, de egy próbát megért ), de nem lett sokkal jobb a helyzet. Kipróbáltam net nélkül a gépet, mindenféle programot kinyomtam, de úgy sem jó. BIOS-ban is megnéztem, hogy nem állíthattam-e el a merevlemez beállításait, de azzal sem jártam sikerrel. Így hát végső soron, az újratelepítés előtt, egy kaspersky-al gazdagítottam magam, persze csak próbaverzió egyelőre. Azonban még csak feltelepíteni sem engedi magát, mert "lehet, hogy számítógépe fertőzött". Itt felajánlja az USB-s vírustakarítást, de azt sem tudtam végig csinálni, mert félúton kiírja, hogy nem kompatibilis. Másik számítógépről rá fogom majd ereszteni, de előbb inkább kérdezősködök itt. Mivel elsőre merevlemez hibára gyanakodtam és mivel már 7 éves a HDD, illetve csak 20-30 giga szabad helyem van az 500-ból, így egyből rendeltem egy újat. Vírustól függetlenül is megtörtént volna. Viszont jön az egyértelmű kérdés. Ha én berakom az új merevlemezt, és elkezdem rá másolgatni a féltve őrzött fájljaimat (amiből van 200gb-nyi), akkor nem fog az új meghajtó is megfertőződni? (sejtem, hogy de ). Szóval kérdés, hogy mit kéne ilyenkor csinálni? Ki találkozott már hasonló problémával? Merevlemez hiba szerintem eléggé kilőve, de biztonság kedvéért írtam a HDD topicba is. Ha bármi jó tanáccsal, hozzászólással, akármivel el tudtok látni, azt szívesen fogadnám!
Üdv, előre is köszi.U.i:bocsi a regényért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN