Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Most volt a kocsim műszaki vizsgán. Kaptam egy papaírt amin a zöldkártyás eredmények vannak és rajta vannak a fogyasztási adatok is. Ezt a kocsi számítógépéből veszik vagy vmi adatbázisból nyomják?
Mert meglepően 1 tizedes eltérést mutat a valós fogyitól ami marha pontosnak számít...Város: 6,6 a saját mérésem 6,5
Országút: 4,6 saját: 4,5
Vegyes: 5,3 saját 5,2#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Honda Jazz. A kissebbik 1,2-es 78 lóerős mocival szerelve. Nagyon jó a fogyija sztem is.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #1567 üzenetére
2007-es az enyém, akkor került annyiba mint a Swift (3 guriga 0 km-esen), most nem tudom mennyibe kerülnek az újak. Második kocsi így a csomi méret nem volt szempont a nagy vasban 600 literes a csomi alapból (lehajtott üléssel 1700).
Fogyasszon keveset és ne legyen dízel semmi képpen. Keveset van használva (6 éves de még csak 43k km van benne) nem térülne meg a dízel felára és túl sok cimbora ült rá arra a bizonyos rollerre (kettőstömegű lendkerék csere, turbó csere, stb) a dízel mocival.Viszont a te szempontodból jól jártál a Tahliával, másra kell neked meg másra kell nekem.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Skacok! Tudtok olyan progit amivel a tecsőről tudok mp3-ba lementeni hangot?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #1618 üzenetére
Ha szemetel akkor könnyen lehet vga ram hiba ami viszont gtk. Egy próbát megér. Volt olyan, hogy az Asus GTX280-am szemetel a Giga lapomban, haver Asus lapjában meg simán ment.
Rá kell próbálni.mod:
Jah, megjött az "új" telefonom. Még kicsit szoknom kell android után van pár fura dolog, de összeségében tetszik. Logikusabb. Ami nagyon hiányzik az a visszagomb. Folyton azt keresem...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Jaj... volt közöm ilyen helyhez. Elárulok egy konyhatitkot: Hiába vered magad. Nem az intézi akivel beszélsz, az csak leadja a kérést. Akivel beszélsz az (többnyire) egy 20 éves picsu, aki azt se tudja hány MHz-en sugároz az adótorony 3G-n.
Műszakisok intézik, ezzel max a szerencsétlen kiscsaj idegeit tépázod (am tök feleslegesen).#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Nyehe, neteztek ti egyáltalán?!
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Igen az baj, itt pesten ok (bár a gyérebben lakott területeken ott sem rózsás a helyzet) de vidéken... Sok ismerős panaszkodik, hogy csiga netük van horror áron. Sőtt van ahol nincs is kábeles. Mobil vagy csilligászati árért műholdas...
mod:
Marsu: Korrekt, most néztem upc-nél van 10/1-es 2k-ért. De az 1mbit-es feltöltés elég gyatra, úgy nehéz lenne tartani az arányt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe nekem is csak addig volt on a ht amíg arra izgultam. Aztán kikapcsoltam mert a fogyit megdobja rendesen és elég sok játék nem is szereti a HT-t. Bár az újak már tudják kezelni rendesen.
3570 elég, ha nem nyomod keményen a bf3 multit vagy nem tömörítesz/renderelsz akkor nem kell neked a ht.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #1782 üzenetére
Na mi van JAS 39 alá már nem is adod, mi?!
Jah ha Már a Griffről van szó, láttad a Magyar Honvéd legújabb számának címlapját? Nagyon baba, érdemes ránézned.
mod:
radi8tor1: Jól van akkor, sima ügy volt.
mod:
marsu: Aprón nézz szét. De nekem sokáig csak úgy lógott a kábel végén függőlegesen az ssd. Akkor kell csak rögzíteni ha hurcolászod a gépet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest