Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
LOGOUT témák
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lj510126
tag
A Hazajáró és a Rejtélyes XX. század sorozat engem is nagyon érdekel már az elejétől kezdve. Ezért minden alkalommal DVD felvevővel rögzítem őket már az eredeti TV műsorról.
December közepe (az új MTVA videotár beindulása) óta a Hazajáró sorozatnál nem maradtál le semmiről se, mert csak a korábbi adásokból ismételtek.
Kun Miklós sorozata esetében eddig egy új részt adtak le januárban (ma este lesz egy újabb).
Ha nagyon fontos számodra ez az egy újabb egy rész, akkor esetleg megpróbálom ezt átkódolni MP4-re és ezt a file-t átküldeni - www.toldacuccot.hu - e-mailben (már ha megadod).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest