Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Aréna 4-ről van valami megoldás a videótárból való letöltésre? 1-2 hete még simán ment And downloaderrel, viszont most nem tud vele mit kezdeni.
-
Aureal
őstag
válasz
Mikemend #7446 üzenetére
" yt-dlp is a youtube-dl fork based on the now inactive youtube-dlc. The main focus of this project is adding new features and patches while also keeping up to date with the original project"
Gyanús, hogy itt is elkezdődik egy agymenés, mint a linuxokkal, hogy a végén már senki se tudja hol áll a feje köztük. -
Mikemend
senior tag
Ez alapján egy továbbfejlesztett verzió a korábbiakhoz képest, ráadásul nagyon sok oldalt támogat
-
Mikemend
senior tag
-
Mikemend
senior tag
válasz
Hege1234 #7440 üzenetére
Van már hozzá valami GUI? Mert még nem találtam, illetve ahogy látom, a youtube-dl helyett nem igazán használható az eltérő paraméterek miatt.
Update: végül mégis rábukkantam egy leporolt yt-dlg-re itt, ami kezeli a yt-dlp letöltőt is.
-
Hege1234
addikt
köszi, hogy tesztelted!
jóval több a support hozzá
min havonta jön frissítés hozzá
ha van hibás link a support oldalaknál azokat javítják
közbe discordon szoktam nézni ez kb folyamatos meló
elnézve a támogatott oldalak sokaságát nem is csodálom
youtube 18+ os videót is le lehet tölteni
nem lassul be a letöltés a youtube linkeknél
meg valami új funkciót kb minden frissítés hozott magávalrégen hasonlóan működött a youtube-dl is de a github oldalát nézve nem igen fejlesztik mostanába..
-
Aureal
őstag
Sztem vállalj állást a navánál és paradise lesz. Ja, hogy állami trágya? Nem kötelező Magyarországon élni ha itt minden olyan trágya. Ajánlom Svájcot pl. Ott jó pár évtizede elég magas az életszínvonal. Tisztaság van meg "indiánok" sincsenek mint nálunk. Nem boldogabb lennél mint itt ebben a trágya országban, ahol a sors kicseszett veled és itt születtél?
Ennyit a nyavajgásaidról... -
-
cocka
veterán
Másik gépen nekem is Win7 32 bit van és azon lepődtem meg, hogy nem indul az ffmpeg legutóbbi stabil verziója. Ezek szerint akkor a youtube-dl se megy vagy csak ez a GUI-s verzió nem megy?
3 okból nem tudok rá 64 bites rendszert tenni: 1. nem én használom a gépet, 2. adatmentés után telepíthetnék mindent újra plusz amúgy se tudom, az illetőnek mi kéne, 3. csak 4 giga ram van a gépben. 16-ig lehetne bővíteni, de mi értelme lenne a bővítésnek, ha maradna a 32 bites rendszer? Úgyhogy ezért van azon 32 bites.
Mondjuk a 32 bites rendszereknél is volt anno egy pálfordulás, amikor elkezdték a 32 bites programkódokat a .NET újabb verzióival fordítani, amihez már nem volt XP-s runtime environment támogatás és akkor ott vagy meglőve, hogy bár 32 bites a program, de min. win 7 kell hozzá. Nice. Na következő lépcső az lesz, amikor végleg eltüntetik a 32 bites verziókat. Azért is szívás ezeknél maradni, mert csomó program már csak 64 bites rendszerrel kompatibilis.
-
Prozol
csendes tag
Szegény ember vízzel főz! Erre a Windows 7-re kéne valami kézzelfogható megoldást találni egy jól működő verzió formájában. Egyenlőre minden 32 bites (x86) verzió lefulladt, amit találtam. Ha mégis van valami stabil version, azt kérem jelezzétek, a hozzászólásokat pedig eddig is köszöntem!
-
cocka
veterán
meg ott az m3.hu, ha vki nagyon retrózni akar),
Ja hogyne. Egy jó korlátozott műsorkínálattal. De ha konkrét műsor érdekel a múltból, akkor a naván viszont rá tudok keresni.
odaülhet bárki az olvasótérben géphez és kb. senki se foglalkozik vele ha egész nap ott ül is.
Nem kéne egész nap ott ülni, ha letölthetnéd és hazavihetnéd a letöltött cuccokat pendrive-on.
sokkal több tartalom elérhető rajta ma, mint korábban.
Kihagytad, hogy korlátozott tartalom. Ja töltik fel az aktuális időponthoz képest 2 hónappal ezelőtti médiaklikkről lekerült adásokat. Persze, hogy gyűlik. Aztán a 720p-s anyag le van butítva 576p-re vagy még gagyibbra. Tipikus állami trágya. Vállalják, hogy óriási videoarchívumot tartanak fenn, de tárhely az meg nincs vagy kevés, különben nem kéne szándékosan butítgatni a minőséget.
-
Aureal
őstag
válasz
barnibooo #7422 üzenetére
A Nava pont intézményenként változó megvalósítású. Van ahol csak épp fegyveres erők nem őrzik állítólag, amivel meg én találkoztam pl.: dékáni irodában a titkárnő ismerősöm gépén ugyanúgy szabad minden nava videó elérés, hogy nem is tud róla mi az a nava, másik suliban a rendszergazda ismerős annak állít(hatna) be nava elérést aki csak kéri (de nem kérik, mert 100 emberből még mindig 1 sem tudja mi az a nava, ennyit a reklámértékéről, tehát van is miért lakat alatt tartani az egészet... szóval a YT világában kit érdekel manapság, amúgy meg ott az m3.hu, ha vki nagyon retrózni akar), másik ilyen, a helyi egyik könyvtárba beiratkozva, itt odaülhet bárki az olvasótérben géphez és kb. senki se foglalkozik vele ha egész nap ott ül is. Tehát, gondolom vmi kisvárosi, falusi könyvtárban rászállnak erre jobban, de magam részéről is, hogy az m3 előtt többet navaztam, kb. ma már szinte semmit. Nem érdekel. Ezért mondtam, nem hiába 100 emberből senkit sem érdekel az egész. Magyarul: 1% alatt lehet a nava nézettsége, még így is, hogy sokkal több tartalom elérhető rajta ma, mint korábban.
-
Aureal
őstag
" Sajnos az őket nem érdekli, hogy a régmúltból pótolhatatlan kulturális emlékeket sem nézhetsz meg. Miért? Mert csak. A legdurvább az volt, hogy kovid lockdown alatt SEM."
Ez csak ott hibádzik hogy nem igaz! Egy csomó tartalmat tettek szabadon elérhetővé a covid alatt a korábbiakhoz képest. Persze a mindenhez képest a valami van akinek nem elég.
-
cocka
veterán
De mivel ritka az olyan program, ami 64 bites 8.1-en nem fut, 64 bites 7-en meg igen, én inkább a 64 bites 8.1-et javaslom, főleg, hogy 2023-ig van hozzá támogatás. A hülyeségeket meg ki lehet gyomlálni belőle: csempés cuccok, Microsoft Áruház és normál Start menü is varázsolható bele. Az elején kell megcsinálni, utána évekig kiszolgál. (én tuti nem raknék már 7-et, ha ilyen helyzetben lennék)
Azért szeretem jobban, mert nincs benne annyi felesleges kvázi kikapcsolhatatlan baromság, mint a Win10-ben.
-
sma0218
újonc
válasz
barnibooo #7422 üzenetére
Fővárosi Szabó Ervinben voltam múltkor és gondoltam ha már ott vagyok, akkor kipróbálom ezt a NAVA pont dolgot és igazából annyi, hogy bejelentkezel a könyvtáros azonosítóddal és jelszavaddal a könyvtár WIFIre és elérhető lesz minden. De azért ha kell valami vagy csak megnézne az ember egy random műsort, akkor nincs kedve minden hülyeség miatt a könyvtárba szaladgálni....
-
barnibooo
aktív tag
Valaki volt már NAVA-pontba? Ott bekell lépni felhasznónévvel meg jelszóval vagy a rendszer a fix-ip alapján ellenőrzi és engedi a teljes hozzáférést?
-
Hege1234
addikt
hát igen a képfelvétel sztem mindig opció marad
bár el tudom képzelni, hogy beépítenek valami "érzékelőt" és ilyen esetben a program amivel felvennéd ott üres vagy fekete lesz a képeszembe is jutott erről a régi vhs átmásolós korszak
az ezer éves power ragers tékás kazit még kamerával vettük fel
a későbbiekben meg már lett kazi másolós cuccunk jó is volt az
csak hát ott is végig kellett várni a film hosszát.. -
cocka
veterán
válasz
Hege1234 #7416 üzenetére
Azért kell felvenni, mert a képet viszont muszáj megmutatniuk. Az ellen egyelőre nincs védelem. Hátrány: marha sok időbe kerül, de a felvett anyag akár egy életen át is meglehet.
És a másik, ha ugrik a kép, laggol az egész, lebutítja a minőséget, akkor a nézők elégedetlenek lesznek, tehát nem tehetik meg, hogy szarul mutatják a képet. Mivel akkor embereket vesztenek, most itt főleg élő adásokra gondoltam. De felvett anyagnál is übergáz, ha kockásodik, laggol, ugrik a kép, szarabb minőségre vált stb..
És nava ügyben még mindig humánusabb megoldás lenne, hogy hát akkor akár pénzösszegért vagy ingyen, regisztrációval lehessen a videókat nézni OTTHONRÓL bárkinek. De mivel ez nincs így, ezért meg a kutya nem megy könyvtárba vagy egyetemre. Így az egésznek sokkal kisebb a nézőközönsége. Sajnos az őket nem érdekli, hogy a régmúltból pótolhatatlan kulturális emlékeket sem nézhetsz meg. Miért? Mert csak. A legdurvább az volt, hogy kovid lockdown alatt SEM.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
classic120 #7411 üzenetére
Régebben lehetett letölteni bárhonnan. DRM védelem miatt már nem lehet.
-
Hege1234
addikt
válasz
classic120 #7411 üzenetére
Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg.
ez van az oldalon 1 percet enged semmi többet..
-
classic120
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy már kértem de valaki le tudná tölteni? Nagyon fontos lenne.
https://nava.hu/id/20498/ -
Hege1234
addikt
válasz
segxpir #7409 üzenetére
igen, de az csak a saját változtatásom ha magában a batch-ban változtatok
bekerül egy új menüpont vagy valamelyik .config fájlhoz írok hozzá plusz dolgokat
pl. amit tervezek hozzáadni a következő verzióhoz az a youtube music lesz, hogy szépen "albumozva" le lehessen tölteni mindenta 0.2.1 a 2021.08.02 verziót tartalmazza de a 06 -os menüponttal tudod frissíteni
a yt-dlp 2021.09.02 verzió a legújabb -
cocka
veterán
válasz
Patex_1980 #7407 üzenetére
Az nem derült ki hogy a maradék is kell-e de port.hu-n úgy láttam ismétlik.
-
trexxx1
csendes tag
Valaki segítsen a filmhiradokonlinerol hogyan lehet letölteni?
Valaki ezt le tudná szedni:https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=22112
-
cocka
veterán
válasz
Patex_1980 #7400 üzenetére
És legalább nézhető? vagy nagyon pixeles?
-
cocka
veterán
válasz
Patex_1980 #7400 üzenetére
A 7-es nem?
Azt is kérted. Sőt... konkrétan AZT kérted csak.
A többit csak megemlítetted, hogy jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest