Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chamea2

tag

válasz cocka #4394 üzenetére

"A nagy testvér figyel!!!

...de ha az nem is, számomra most már kétségtelen, hogy az rtlmost oldal készítői olvassák a fórumot. És úgy tűnik mindent megtesznek azért, hogy a HD letöltést megakadályozzák. Mindkét link - amit nemrég kiraktam - szerkezete olyan volt, amivel hosszú ideig lehetett az oldalról 720p-ben letölteni a videókat. Mind a két esetben, egy nap leforgása alatt reagáltak és átvariálták az oldalt.

Szóval, a tanulság: nyilvános fórumon nem érdemes meggondolatlanul mindent megosztani! "

Eléggé szomorú, hogy a közveszélyes munkakerülők itt figyelik a fórumot ahelyett, hogy szolgáltatnának és ez téged és pár fórumozót meg nem érdekel. Ha meg a feltöltésekből valami gondod lesz, akkor majd itt fogsz pislogni, mint karácsonyi ponty a reklámtáskában, hogy mi van.

Akkor figyelje az RTL Most! üzemeltetői a fórumot, ha majd normális szolgáltatás lesz és nem fognak a NAVA-ról is tiltogatni főleg olyanokat, amely részekhez a 10 év alatt egyszer sikerült eljutni és a 71. rész fölé még szerintem azóta sem, bár ki tudja. Legjobb esetben is 2x mentek fel 33 fölé(2000-2003-ban úgy 50 körül ment le, 2007-ben egy max 5 résszel lépte túl a 33-at és 2012-ben 1x mentek fel 71-ig), ami egész egyszerűen aggályos. Akkor főleg miért nem teszik elérhetővé az oldalon vagy a NAVA-n miért nem elérhető szabadon és ha az összes sorozatukkal így sugároznak, akkor főleg mit keresnek ezen az oldalon? Szerinted ez normális? Mert szerintem NEM!

Egyébként köszönöm annak, aki elküldte a részeknek a címeit és az információkat. Legalább ennyivel beljebb vagyunk. :C

Új hozzászólás Aktív témák