Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TheProb #1149 üzenetére
Szerintem videot nem játszik le a TV-d usbről mivel ezt írják az általad linkelt oldalon: Élvezze a zenéket és fényképeket egyszerűen, HDMI® és USB használatával, bár HDMI-n visz mindent ott csak képet és hangot kap, de usbről neki kellene lejátszania is, nézz szét HD tv-s topicban ott jobban fogják vágni hogy miket játszik le a TV-d
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #1095 üzenetére
Az any video converter nekem szépen csinált belőle xvides avit, van hangja, viszont csúszik a képhez képest.
Ilyen lett.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dethroner #1025 üzenetére
Igen a sample (minta) lényege az hogy meg tudd nézni milyen minőségre számíthatsz ha letöltöd az adott torrentet. Egyébként ha a dvd lejátszód nem viszi az újabb kódolású divxeket, virtual dubbal át tudod kódolni régebbire hogy vigye, vagy convertXtodvd vel csinálhatsz belőle DVD -videot amit biztos hogy minden lejátszik.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Balinov #1022 üzenetére
Akkor convertXtodvd, az csinál DVD formátumot bármiből, de annál jobbat nem fog, és a lejátszó se lejátszani. Egyébként egy HDMI kábel is plusz eszköz? Illetve ha hdmi kimenet nincs a gépen akkor legyen svideóval rákötve vagy valami ilyesmi még mindig jobb minőség lesz mint a dvd lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Balinov #1020 üzenetére
Szerintem ez nem fog menni, de 20k körül illetve alatt lehet venni média lejátszót, WD vagy Asus play, de van Orion is pl, pendriveról vagy usb-s külső vinyóról, de akár hálózatba kötve a pcről a pc vinyójáról is lejátszik mindent, ha már van nagy lapos TV szerintem ez a jó megoldás hozzá, vagy a pc-t hozzákötni a tvhez HDMI-vel. A dvd lejátszó főleg hoyg divxet se visz nem fog lejátszani dvd minőségnél jobbat.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
iMedia converter van MACra is.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Azt olvastam a Panasonic oldalán hogy mpeg 4 be rögzít ez a kamera. Nevezd át a mod ról movra, valahol ezt írták akkor legalább a gép lejátszaná, illetve esetleg próbáld ki hogy a convertxtodvd át tudja e konvertálni dvdvé.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#65675776 #740 üzenetére
Azt értem hoyg nem szán rá 10-20 gigát, de akkor miért úgy tölti le? Macera van vele idő míg leér míg ha keresgél általában neten is van mindenből már bd rippes xvid/divx is de ha nincs a dvdből rippeltek se rosszak. Ha me ga jó minőség kell szintén nincs értelme hd-t rontani.
-
sfdrakex
nagyúr
Egy időben működött aztán később meg nem, lehet csak xp-n ment jól és vistán illetve se7enen már nem nem emlékszem, de régebben jó volt mostanában már nem akart működni rendesen. Csak azért írtam hogy nem egyedi a problémád és nem hiszem hogy hardveres hiba lenne. Sőt codec pack se szólhat bele nálam nincs semmilyen felrakva.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
* 0: bárhol játszhatók
* 1: Kanada, Amerikai Egyesült Államok és külbirtokai
* 2: Európa, Grönland, Dél-afrikai Köztársaság, Japán, Lesotho, Szváziföld, Egyiptom, Közel-Kelet
* 3: Délkelet-Ázsia, Dél-Korea, Hongkong, Indonézia, Fülöp-szigetek, Tajvan
* 4: Ausztrália, Új-Zéland, Mexikó, Közép- és Dél-Amerika
* 5: Oroszország és FÁK (volt szovjet tagállamok), Indiai szubkontinens, Mongólia, Észak-Korea, Afrika nem említett részei
* 6: Kína
* 7: nem használt
* 8: nemzetközi területek, például repülőgépek, hajók, olajfúró tornyok, stb.Gugli segített
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dolphine #678 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de a dvdrippelést se értettem, azon kívül hoyg gyorsabb leszedni egy avi-t, viszont egy HD minőségü cuccot minek lerippelni divxbe? Szerintem a dvdripnél sokkal jobb minősége nem lesz blurayrippnek sem. Ha jóminpőségben akarja valaki nézni akkor ugyse rippet szed le hanem mkvben hdben.
Egyébként gugliba beirtam MKV to AVI és kiad csomó találatot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.