Hirdetés
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
A saját gépem kb. 5-6 fpsszel konvertál AviDemuxban (fekete szélek levágása, átméretezés 720x540-re). Egyébként köszönöm a tippet, akkor lehet, hogy az igazán kedves felvételeket 720p-be mentem inkább, még ha a forrás nem is biztos, hogy 1080i.
cigam: A fenébe, hogy mindig elfelejtem, hogy a DVD interlaced
. Igazából magam se tudom, miért ragaszkodom a plusz pixelekhez, csak arra gondoltam, hátha valamikor jól jön majd az, hogy megvan nagyobb felbontásban is az adott felvétel. Bár tudom, ez nem valami racionális indok.
Végül arra jutottam, hogy amit 4:3 képaránnyal adtak azt átkonvertálom még ha sokáig is tart. A 16:9-es felvételekkel ráérek később foglalkozni, ami pedig biztos 1080i-s azt pedig úgy hagyom.
Ha azt írjátok, hogy nem katasztrofális az eredmény, akkor ezt fogom csinálni
Eredeti felvételből (MindigTV, 1080i):Az átkonvertált videóból (AviDemux, x264, 21-es CRF, Lanczos3 átméretezés):
A Pillangó felvételénél pedig nem tudom eldönteni, hogy mi lehet az eredeti. (elég zajos a kép, de elég részletesnek is tűnik - vagy csak annak akarom látni
):
Mindkettőtöknek köszönöm a válaszokat és ne haragudjatok, hogy "magam se tudom, hogy mit akarok" vagyok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
- Milyen videókártyát?
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest