-
IT café
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Előre is elnézést ,de nagyon nem vagyok képben a témával kapcsolatban. Szeretném az itthoni VHS videó kazettákat,digitalizálni. Két féle lehetőség lenne. Van itthon videó lejátszóm asztali PC-is amin Win 10 fut. Ha a PC be akarom be vinni így a VHS anyagot,milyen eszközt kellene vennem hozzá?/használt is jó,mert olcsón kellene/ A gép 5 gen,I5,16 GB ram,1 TB HDD,alap lap tipusa Asrock Z97 Pro 4 [link] ,és milyen program kelle hozzá? Illetve ha egyszerűbb,akkor asztali DVD írót is szívesen vennék,mert úgy halottam úgy egyszerűbb az egész folyamat.Ha igen akkor milyet vegyek,és milyen kábelell kell össze kötni a Videó lejátszót,és a DVD felvevőt?PL ez az író meg felelne a célnak? [link]
-
kromatika
veterán
sziasztok segítséget szeretnék kérni.régi vhs kazetáimat szeretném be menteni a gépembe,majd ki írni dvd-re.sajnos teljesen járatlan vagyok a dologben,és sehol nem találtam ez ügyben egy össze foglaló témát.gépem.asrock z87 pro 4,i5 4570,ati 7850,8gb ram ,1tb vinyo stb..) szükségem van e valamilyen kiegészítő kártyár,ha igen pl ez megfelelne e[link]?vagy csak elég ha a vga kártyára vagy az alap lapra csatlakoztatnám a videó lejátszót?ha igen hogyan,és milyen progival tudom bemásolni?(lehetőleg egyszerű,ha lehet magyar nyelvűre lenne szükség,csak alap felhasználásra.előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest