- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Ígértem egy beszámolót én is. Sor került a Sennheiser 4.50 BTNC + Taotronics TT-BA09 transzmitter tesztelésére egy Panasonic TX-42AS600E TV-vel (DVB-C adást nézve).
A fülhallgató párnáinak belső átmérője nekem még mindig kicsit, ellenben a végfelhasználó úrnak bevált. 2-en próbálgattuk kicsit, mi nem érzékeltenünk (!) csúszást, nem tűnt fel, biztosan volt, de számunkra nem volt zavaró.
Ami viszont furcsa volt: optikai kábellel összekötve volt egy folyamatos, igen zavaró "gerjedés" a hangban, amikor váltottam analóg jackre (füllgatgató kimenet a TV-n, AUX a transzmitteren), akkor eltűnt ez a fajta hiba. Van valakinek ötlete, hogy mi lehetett? A transzmitterhez kapott kábelt használtuk, alternatív kábellel még nem volt alkalmam teszteni, de a héten valószínűleg arra is sor kerül. -
tybsen
addikt
Mivel csak aptx-et tud, de nem aptx low latency-t, így szerintem sajnos nem lesz élvezhető a tévénézés vele.
Én Sony WH-1000XM3-t próbáltam egy Taotronics transzmitterrel a tévéhez csatlakoztatni (sajnos a tévén nincs Bt vagy jack kimenet), de nagyon csúszott a hang, sőt volt olyan netflix műsor, ahol furcsa módon egyáltalán nem volt hang.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Ez nekem is a legnagyobb félelmem vele szemben. Az új típusok (pl a 350-es) is ilyen szűkek?
Megvettem egy hete én is a 30e-es akcióban, de csak jövő héten hozzák. Meglátjuk.
Lehet venni hozzá memoriahabos pótpárnát, de ez is elég szűknek néz ki sajnos: [link]
Egy HD 555-ösöm volt, az pedig tökéletes volt a fülemre. Nem néztem eléggé utána sajnos.
Max megy vissza ha nem kényelmes.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kisskd
tag
A megajándékozott még nem kapta meg, szóval az adapterről nem tudok beszámolni, nekem viszont sikerült beszereznem "akciósan" egy fórumtárstól egy másik Sennheiser 4.50-et, erről jelentenék.
Karácsony óta használok egy Sony WH-XB700-at, ami az én bot fülemmel elég is az irodai nyugalomhoz, viszont ha huzamosabb ideig akarom kizárni háttérzenével az többieket a fejemből, már zavaró tud lenne az on-ear kialakítása, ezért csaptam le a Sennheiser 4.50-re.
Tegnap kezdtem el tesztelni az utóbbit, laptopról filmezve nekem késés nem tűnt fel, de nem mókoltam/teszteltem/mértem semmit, és a hangjai is tetszett zenével, viszont tartós használattal gondjaim vannak, amikor felteszem úgy érzem, tisztán körülöleli a fülem, 0,5-1 óra után mégis kikezdi több ponton a "szélét". Állíthatok be én rosszul valamit, vagy nagyobb párnákkal rendelkező kéne? Ha igen, van rá esélyem hasonló kategóriában? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Everest / AIDA64 topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vallás
- Házimozi belépő szinten
- Adobe Indesign
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Royole RoWrite 2 Digitális Jegyzetfüzet /// Bontatlan // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest