- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Microsoft Excel topic
- Rendszergazda topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
tian9
csendes tag
na neee! A mai világban nem napi 18 órát dolgoztatnak 60C-os szénbányákban stb, nem hiszem el, hogy egy ''expert user''-rel előforduljon olyan, hogy annyira fáradt az újja, hogy az a gyakorlatilag 0 erővel megtartandó gombot ne bírná nyomni...
Ha elengedi, akkor is látja hol jár a kurzor, persze nyitott szemmel kell csinálni
Na jó, boccs az offért... -
PPeter
addikt
Egy átdolgozott nap után, amikor határdiőre, gyorsan ki kell írni egy lemezt, akkor simán hibázhat még az expert user is. Szóval ne dobálózzunk könnyen az ''ilyen béna senki nem lehet'' kitételekkel.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Rez_Grof
őstag
''olyan béna senki sem lehet''
Akkor még nem láttál 40-50éves embereket beleszabadulni a windowsXp-be, gyakorlatilag 0 tudással és odafigyelésel, mert főleg ott lehet ilyesmit tapasztalni.
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
WN31RD
addikt
Ez tényleg probléma. Nem értem, miért nem lehet a Nero fileböngésző ablakát egyszerűen read-onlyra kapcsolni, hogy semmit ne lehessen azon keresztül módosítani.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
PPeter
addikt
Világért sem feltételezném, hogy felhasználói bénázásról van szó, de megemlítek egy tipikus esetet. Számos esetben szerelek be CD/DVD-írókat és tanítok meg embereket CD/DVD-t írni, a szoftvereket kezelni. Sokan úgy használják a Nerot, hogy amikor egy új lemez anyagát összeállítják, akkor a Neron belül, a merevlemez könyvtárszerkezetét mutató ablakból húzzák át a felírandó cuccost a készülő lemez összeválogatott ablakába. Erről a módszerről szoktam lebeszélni a felhasználókat elsőként, ugyanis könnyen előfordul, hogy az anyag átrakásakor a vonszolás közben előbbb engedik el az egérgombot mint kellene, és a vonszolt cucc nem a felírandó válogatásba pottyan, hanem még a merevlemezen belül átmozgatódik valahová, ahol éppen az egérmutató járt. Volt már olyan felhasználó, akinek ebből az okból ''vándoroltak'' rejtélyesen a könyvtárai, fájljai.Ezért szoktam a Neron belüli forrásablakot kikapcsolni, és inkább a Windows Commanderből átemelni az állományokat a Nero teljes szélességében megnyitott válogatás ablakába, akkor kizárt az ilyen véletlen áthelyezés. Csak egy tipp volt.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
CWorm
aktív tag
UP!
Senki semmit? Az jutott még eszembe, hogy lehet hogy vinyóprobléma van. Remélem nem, bár nemrég találtam pár fájlt amelyek rejtélyes módon egyik napról a másikra olvashatatlanná váltak.Félig ember, félig medve, félig disznó
-
CWorm
aktív tag
Ketten használjuk a gépet, de nem a másik emberke a ludas, neki tűnt fel először ez a dolog, ugyanis az ő ''mp3'' nevű könyvtára helyeződött át először. Nem sokkal később pedig az én ''hulla.dék'' nevű könyvtáram. Jó név, nem?
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
Flashy
veterán
nem használja a gépedet valaki más is? nem gyakorlott egerezők szoktak áthuzigálni könyvtárakat véletlenül.
-
CWorm
aktív tag
Up...
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
CWorm
aktív tag
Nnna.
Az a gondom, hogy egy ideje, kb pár hete észrevettem, hogy néha véletlenszerűen eltűnik egy-két könyvtáram. Először azt hittem, hogy valami vírus tarolta le őket, aztán rákerestem, és hiánytalanul megvoltak, csak éppen tök máshol. Random módon áthelyeződnek könyvtárak. Ez mitől lehet? Van tűzfalam, meg vírusirtóm, ad-aware-m, amik nem jeleznek semmit, ráadásul f*sos modemmel ''netezek'', azt is nagyritkán, szal nemtom vírus okozza-e. Esetleg valami vinyóhiba?
Aki tud valamit, ne tartsa magában...Félig ember, félig medve, félig disznó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest