Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sontir Fel #602 üzenetére
Itt a spanyol amazonon nem történt semmi Pixel fronton. Remélem több szerencsétek van máshol
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
floratm
senior tag
válasz Sontir Fel #603 üzenetére
Jah...majd tavasszal mikor kijön a 8a-egy árban lesznek.
A 7a viszont elég jo árban van.
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
Ki mennyire elegedett a kameraval es a keszult fotokkal?
Sok YT meg short videot latok ahol iPhone 15max al veresenyeztetik es olyan szar kepeket keszitebek a pixellel hogy a regi nexux 6p jobbakat csinalt..
Mi ertelme ezeknek a majd en osszehasonlitom a ket telefon kamerajat videoknak;( Mkbhd forgatott egy egesz videot az autos csatornajan p8p vel... Hat oszinten letettem a hajam annyira jo volt a minoseg. Jobb az Iphone videozasban lehet de fenyevek mar nincsenek koztuk.. -
drumlinka
csendes tag
Amazon US: https://www.amazon.com/Google-Pixel-Unlocked-Smartphone-Advanced/dp/B0CGTD5KVT/ref=sr_1_1_sspa_vo_sr_l_dp?crid=32BBG97AD1TIK
-
Technoman
őstag
Végre felkerült a Pixinfo -igaz, kicsit rövid- tesztje a P8 Pro-ról
-
Kezai
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezek és olvasom a pixeles vonalat, most így, hogy kezd elfáradni a Huawei p40 Pro és az én kapcsolatom, lehet P8P lesz a befutó. Igazából felkészítettem magam a nem tökéletes szoftveres élményre, ám most nem vagyok képben, hogy ha megveszem egy random magyar cégnél, akkor esetleges garancia ügyintézés hogyan működik? Tudom, hogy nincs itthon képviselet, nekem kell postázni, gondolom akkor 1-2 hónapos átfuási idő van.
Illetve olvastam még az elején a csavarhelyek okozta kis púpok problémáját a képernyőn, ez a széria vajon kifutott?
köszi!
-
Technoman
őstag
Jelen állás szerint, a "leghivatalosabb-félhivatalosabba" -ha Mo.-n veszed-, az Alzánál érdemes venni (hogy én, hogy utálom az Alza reklámokat )
Elmondások alapján, ők azok, akik garis időn belül, a Guglihoz küldik ki a telót, nem pedig a szomszédjózsikához viszik, aki "gombokért" dolgozik.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Sziasztok, egyik barátom gondolkozik Pixel 8-on, láttam itt a hozzászólások között, hogy az 5G csak a béta romban van benne, a 4G-vel viszont akkor semmi gond nincs, működik gyárilag, vagy valamit mókolni kell? Yettel hálózaton használná.
-
Kezai
csendes tag
válasz Technoman #610 üzenetére
Köszi, és azóta is "piacon vannak" a képernyőpúpos verziók? Persze ez elég hülye kérdés, hisz honnan tudná bárki is, de azóta én itt szerintem nem olvastam. Amúgy a 128-as verzióval szemezek, a P40 Pro-n bár 256 gigám van, de 3 év alatt is csak a feléig jutottam kényelmesen. Persze ez szokás függő, de elég lehet, vagy a no way kategória?
-
ClioRS
őstag
válasz janika1988 #613 üzenetére
Köszi!
-
vacs
veterán
-
Squirrel
őstag
Puklikról fogalmam sincs, rátettem a tempered glass-t így nem látszik. Én 128-asat tuti nem vennék. Kezdem megszeretni egyébkent. Akksi egész jól optimalizálta magát. Szépek a képek.
-
nbukta77
addikt
Ki milyen tokot hasznal?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Sontir Fel
őstag
válasz nbukta77 #617 üzenetére
Spigen Funda Tough Armor. A Oneplusomon is ezt használtam, nagyon bevált nálam.
Itteni tanács alapján rendeltem hozzá üvegfóliát is az elejére, de még nem volt lelkierőm feltenni. Talán a hétvégén[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
nbukta77
addikt
En most Caseology Athlwxwt vwttem. Eddig nagyon elegedett vagyok vele.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok! A Ne zavarjanak módot be lehet úgy állítani valahogy, hogy az értesítéseknél, hívásoknál, stb. csak rezegjen a telefon, de hangot ne adjon ki?
-
ghiottone
nagyúr
válasz SzilagyiTibi #622 üzenetére
A Ne zavarjanak pont nem kell, hogy rezegjen vagy hangot adjon ki. Rezgő mód?
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K82
őstag
válasz SzilagyiTibi #624 üzenetére
A rutinok között tudsz paraméterezni.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Sontir Fel
őstag
Vettem egy ilyen wireless töltőt.
Ha jól emlékszem 15 ezer körüli pozitív értékelése volt Amazonon. 3 év garancia és nem probléma neki a vastag tok. Kb 15 euró lehetett. Átgondolva a dolgot nekem nem gond, ha nem megy vele a gyors töltés, talán kicsit kíméli az aksitBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Volt köztetek olyan aki s23 ultráról váltott 8 pro-ra?
Tapasztalatok érdekelnének: akksi időben (sot), kamerabeli különbségek, hangszóró (mélyek, teltség). Ujjlenyomat olvasó javult 7 pro-hoz képest? Banki alkalmazással történő fizetésre gondolom simán használható...
Mindig is imádtam a pixeleket, pixel 8 pro nagyon bejön, kijelző jobb lett, de érdekelnének a pro-kontrák s23 ultrához képest.Köszönöm a segítséget.
Legyen szép napotok!
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
tomboy0013
veterán
válasz mediumgecso #627 üzenetére
YouTube: Pixel 8 Pro VS S23 Ultra
Több tucat videó van a témában. -
gulb
senior tag
válasz mediumgecso #627 üzenetére
Nekem Samsung-om utoljara meg normal mobil idobe volt... De azt tudom, hogy Pixelek kozul a 8 es 8p nagyon rendben van. Hasonlitgatasok szerintem mind felesleges ma poacon levo £800+ telefonok mind ugyan ugy superek ebbe abba masok.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Szembejött egy lehetőség, hogy egy barátom megy ki amcsiba és tudna nekem hozni egy telefont, ezért a 8 Prora gondoltam.
Az első kérdésem, hogy ha onnan jön a telefon, jó lesz-e itt a mi hálózatunkon? GSM Arena szerint ezeket tudja:
Technology GSM / HSPA / LTE / 5G
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G bands HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 39, 40, 41, 46, 48, 66, 71 - G1MNW 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 30, 32, 38, 40, 41, 42, 46, 48, 66, 71 - GC3VE
5G bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 40, 41, 48, 66, 70, 71, 77, 78, 257, 258, 260, 261 SA/NSA/Sub6/mmWave - G1MNW 1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 20, 25, 28, 30, 38, 40, 41, 66, 71, 75, 76, 77, 78 SA/NSA/Sub6 - GC3VE
Speed HSPA, LTE-A (CA), 5GAz ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ghiottone
nagyúr
Alapvetően csak arra figyeljetek, hogy nehogy hálózatfüggő modell legyen. Amcsi verzióknál viszont az ott adott 1 éves garit nem fogod tudni EU-ban érvényesíteni. Én korábbi Pixellel próbáltam, de visszadobták.
hardveraprora nézz fel, hátha van jó ajánlat.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K82
őstag
-
Winne
nagyúr
Hát függetlenben 800 dollár, az elég jó ajánlat, ahogy olvastam az itteni garival se megyek sokra, ha nem vagyunk hivatalosan támogatott ország. Ha jól működik itt az amcsi, akkor lehet kipróbálom, anno a Nexus4-et szerettem, azóta se hallok nagyon rosszat róluk az árán kívül, max pár apróság van, de azokkal tudok együtt élni sztem. A kamera képe meggyőző az androidosok között, eddig ráadásul csak a 7 Pro-t nézegettem, ez meg csak jobb azért.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
K82
őstag
Nettó 799-ért a 128-as nem rossz, de megfontolandó a 60$ felár a 256-osért.
Bruttóban kb. 865/930$ lesz a vége, cca. 302/325e Ft 349-es USD/HUF árfolyammal (az EU-ban a sima 128-as 8 ennyi kb.).
Mondanám h rendelje Google Store-ból aki utazik és azzal nem tudsz mellényúlni, de csak US kártyát fogadnak el fizetéskor. Amazonnál emlékeim szerint ment magyar kártyával a fizetés. És még mindig kérdés mikorra és hova szállítsák.
Ha walk-in, akkor BestBuy, Target ami szóba jöhet viszont itt nagyon szeren kell lenni h tényleg unlocked verzió legyen, van h egy árban van az activate later és az activate today is; tippelj melyiket fogják először ajánlani.
Ha NYC akkor van esély a fizikai Google Store-ra is.
Walmart most épp csak egy 100-ast enged a 128-asból, figyelni kell folyamatosan hol akcióznak (tegnap pl. még mindenhol a normál ára volt).[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Winne
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Ezek szerint itthon nem is lehet garit intézni, ha kellene esetleg?
-
ghiottone
nagyúr
válasz Ateszpapa #636 üzenetére
Itthon nincs hivatalos szervizpartner, így nem lehet. Zuggsm nem tudni kivel javíttat - legjobb esetbe ők is a Google Repair centerbe küldik, rossz esetben Béla megoldja hátul.
Alza elvileg jó, amazon rendben van és a Gstore, de az meg körülményesebb, de EU-s készülékeket IMEI alapján "aktiválást" követően 2 évig javítanak.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Ateszpapa #638 üzenetére
Magyar jsz. ír elő 250e felett 3 évet. Az alap a 2 év EU-ban.
Miért nem forgalmazza? - röviden sajnos azért mert nem vagyunk piac a számukra, feleslegesen nem vesződnek velünk, stb. Hogy ez változik-e vagy sem, majd kiderül.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tomboy0013
veterán
Ez a "kis piac" magyarázat igaz lenne ha más márka sem lenne hivatalosan forgalmazva. De mivel van, így nyilván ez nem a valós indok lehet. Ki tudja mi van mögötte.
-
Ateszpapa
addikt
Azért ez szomorú egy ekkora cégnek, hisz látják a Play áruházból is, hogy mennyien vannak Magyar régión.
Na, remélem is változni fog rövidesen, mert tetszik a teló, látom szuper képeket csinál.Ha a Huaweit nem herélte volna ki amerika, akkor valószínű azt használnák.
-
Uher
aktív tag
válasz tomboy0013 #641 üzenetére
Kis piacot ugy kell erteni, hogy csorok is.
-
Enclave
aktív tag
Sziasztok!
Pixel 8 ("mezei", nem "pro") vásárlásán gondolkodok, sosem volt Pixelem de pár kérdés felmerült bennem, az ismerettségi körömben senkinek sincs és sosem volt még ilyen telefonja:
1. Az itt olvasható "kijelző púposodás" csak a Pixel 8 Pro-ra jellemző vagy a "mezei" Pixel 8-ra is? Aki találkozott már élőben ilyennel, mennyire zavaró?
2. Akkumulátor üzemidőről mi a vélemény? Nincs nagy igényem de úgy érzem hogy a 2 napos akkuidő egy luxus manapság :(
Nulla játék, sem 5G és sem fotózás, sem benchmark nem érdekel, nulla zene, nulla video, amire használnám: email, üzenetküldés (viber, messenger), menetrend figyelés és 2-3 óra netezés utazás közben (főleg cikkek, hírek olvasása), valamint netbankolás.
Utóbbiakkal kibír 1, esetleg 2 napot? Reddit-en azt olvasom hogy egyeseknek ilyen "light" használattal sincs meg az 1 nap, akár napi kétszer is tölteni kell a telefont, ami szerintem problémás egy ilyen áru telefonnál de lehet én vagyok ennyire maximalista...
Azt is olvastam hogy pár hét kell amíg a telefon "megtanulja" a felhasználó használati szokásait és onnantól javul de ezt nehezen tudom elhinni.3. 128 GB belső tárhely több évnyi használat után nem telik be? (Android frissítésekre gondolok, nem saját user által generált tartalomra (fotók, appok, stb))
4. Használt valaki huzamosabb ideig (legalább 3-4 évig) egy adott Pixel telefont? A frissítésekkel lassult a készülék? Esetleg rontottak a teljesítményen, élményen? (mondjuk akku üzemidőre gondolok vagy hogy 1-1 alkalmazás gördülékenyen futott de x-y update után már használhatatlanul elkezdett akadni, kompatibilitása megakadt, olvasni itt-ott hogy egyes gyártók szoftveresen butítják az akkut stb)
Ami telefonom eddig volt az max 1 Android főverziót frissült és volt ahol nem volt gond de volt olyan is hogy használhatlatlan vált a készülék és Cyanogenmod-ot kellett feltenni rá, ami persze egy bughalmaz volt...5. Telefon javítás (akkucsere) tapasztalat esetleg valakinek van? Van szervíz Budapesten esetleg ahol gond nélkül elvégeznek egy akkucserét egy pár éves telefonban? (néztem szétszedős videókat de úgy láttam hogy nagy a szerszám igénye, nem elég csak egy "mezei iFixit" készlet, viszont mivel legalább 3-4 évre venném, érdekelne az akkucsere kivitelezhetősége)
Nem vagyok az az állandó "telefoncserélő" aki évente új készüléket akar, jelenleg egy majdnem 4 éves telefonon van és az is megfelelne még pár évig (a fenti használattal) ha járna még hozzá Androidos biztonsági frissítés de már 2 éve nincs... Viszont sokat netbankozok és a Pixel 8-ban nagyon tetszik a 2030-ig garantált (én kötelezővé tenném a 7 évet) rendszeres szoftveres frissítés. (mostanában pár ismerősömnél bepróbálkoztak nekes csalók 240 - 600 ezer Ft közötti összegek meglopásával)
Köszönöm!
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
T. I.
senior tag
A netes csalók ellen hogyan véd a havi security patch? (By Szalacsi Sándor: "Az ellen nem véd.")
Amúgy ez a biztonsági frissítés túl van dimenzionálva. Ha nem töltesz le kalózverziós appokat, tehát csak a Google Playt használod, és az appjaidat onnan frissíted, akkor baj nem érhet a netes bankolás során. -
mhydas99
aktív tag
Nalunk a briteknel most volt a sima Pixel 8 fuggetlenul akciosan 500 font, hivatalos kereskedotol. Az azert egesz jo vetel ahhoz kepest h most jott piacra. Lesz itt meg arzuhanas rendesen, bar a pixel 7 ara fog bezuhanni durvan. Amigy az meg 300 font volt uazon a heten ujonnan...
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Igaz, hogy ezek a Pixel telefonok natívan képesek magyarra feliratozni az összes Youtube videót?
Meglévő, (nem Pixel) készülékemen hiába kapcsolom be a CC-t, magyar nyelv nem választhatóPixelben gondolkodom, és egy szempont volna.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest