Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz zolikaDB #736 üzenetére
Akkor ezek szerint nem volt annyira rossz kör. Sajnos 1 mm-rel arréb ment a dolog a közepétől és így a Spiegen tok beleér, ami miatt bal felső sarok időnként levegősödik. Teljesen együtt lehet élni a dologgal, de azért na...
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
Három hete használom, gyakran csinálok képeket, 44 gigánál járok. Szerintem nem lesz vészes a 128-as, igaz nem lett volna sokkal drágább a 256, de most már mind1. Majd motivál hogy gyakrabban rendezzem a képeket
-
Sontir Fel
őstag
Vettem egy ilyen wireless töltőt.
Ha jól emlékszem 15 ezer körüli pozitív értékelése volt Amazonon. 3 év garancia és nem probléma neki a vastag tok. Kb 15 euró lehetett. Átgondolva a dolgot nekem nem gond, ha nem megy vele a gyors töltés, talán kicsit kíméli az aksitBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz nbukta77 #617 üzenetére
Spigen Funda Tough Armor. A Oneplusomon is ezt használtam, nagyon bevált nálam.
Itteni tanács alapján rendeltem hozzá üvegfóliát is az elejére, de még nem volt lelkierőm feltenni. Talán a hétvégén[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sontir Fel #602 üzenetére
Itt a spanyol amazonon nem történt semmi Pixel fronton. Remélem több szerencsétek van máshol
-
Sontir Fel
őstag
Tegnap este óta eSimmel használom, spanyol digi, a fizikai sim pedig egy magyar vodás kártya, spanyol vodás hálózaton. A lakásban én mintha rosszabbnak láttam volna a térerőt szemben a Oneplussal, viszont ma egésznap pozitív élményben volt részem.
Pl a konditeremben eddig vodás netre kellett váltanom, mert nem bírta a youtubeot a digi (beton épüle -1. szintje, 8 emelet felette), viszont ma probléma nélkül ment minden.Remélem lesz akció, bár bosszantani fog. Miért nem promozzák előtte egy kicsit? Pl akkor nem az MM-ből vettem volna, hanem amazonról 3 és fél óra múlva kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Köszönöm a tippet. Utána olvasok ennek is. Nehogy aztán sikerüljön olyat feltennem rá, ami miatt meg nem lesz jó a tök
A OnePluson elfért 5 ikon egymás mellett a "tálcán" itt viszont nem tudok négynél többet elhelyezni. Lehet ezen állítani vagy szokjam még
-
Sontir Fel
őstag
Köszönöm. Ennek a wireless töltésnek akkor jobban utána olvasok, nem volt meg, hogy ott is lenne gyorstöltés.
Megnézem ezt az üveget, egyszer használtam már, nem volt rossz. Viszont keresnem kell valami szakit, nem vagyok túl ügyes ezeknek a felhelyezésében... gyerek Nintendojára éppen csak hogy sikerült jól feltenniNézelődtem több fajtát is, de aztán láttam, hogy az akció érvényes volt a töltőre is, így már nem volt olyan vészes az ára. Benéztem, amikor átvettem nem figyeltem, hogy nincs fóliázva a doboz, valószínűleg mellé nyúlt a csaj és sikerült kiadnia egy olyat amit visszavitt valaki
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem,
Külföldön élek és a helyi MM volt kedves leakciózni a telefont, így nem tudtam nemet mondani és egy pro majdnem boldog tulajdonosa vagyok. A gyári Google töltő nem működik, éppen az ügyfélszolgálatra várok addig is megkérdezném, hogy mik a vélemények fólia kapcsán. Az eddigi telefonjaimon volt, általában a gyárival kibírtam készülék cseréig, itt viszont úgy látom, hogy nincs rajta. Másik kérdésem pedig a wireless charge kapcsán merült fel bennem. Spigen tough armor tokot használok, ami elég masszív. Van rá esély, hogy működne ennek ellenére? A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest