Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz lao ce #8479 üzenetére

    Megnéztem a képet, látok rajta párféle elefántot, amik szobrok. Némelyik kisebb, vagy kicsit más formájú mint a másik, de alapvetően ugyanolyan a felépítésük, esetleg némelyik korábban létezett, más éghajlati körülmények közt élt, kicsivel másfajta élelmiszerrel táplálkozik stb... Az elefántok előtt látható néhány csont, valószínűleg élőben több csont lenne ott, kár hogy azok nem látszanak.
    De ez az egész nem magyarázat arra, hogy az elefánthoz mint fajhoz, vajon hogyan jutunk el 20 aminosavból, véletlenszerűen?

    Rajzokhoz: Igen, valóban illusztráció, ahogy magad is írod. Nem bizonyíték semmire, illusztráció csupán. Valamikor valaki aki először elgondolta ezt, illusztrálta egy rajzzal, ami aztán a világon elterjedt.
    De tegyük fel, hogy nem ismerjük hogyan készülnek a processzorok a számítógépekbe, mert eltitkolnák az emberiség elől. De jövök én, aki kitalálta a tutit, és rajzokkal felillusztrálom neked, hogy miként jutottunk el a Commodore 1 Mhz-es MOS6510-es processzorától, az Intel Core i7 Extreme-ig, és megpróbálom beadni neked, hogy mindez az egész a véletlen műve, úgy hogy a szilícium szeletek szépen maguktól egymásba rendeződtek. Nyilván most tudod, hogy nem így volt ez, ezért nevetségesnek is találod az ötletet. Nem igaz?

Új hozzászólás Aktív témák