Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz #31757056 #8477 üzenetére

    cayman

    ha keresed az atmeneti fajokat, akkor menj el a smithsonian muzeumba. ahogy belepsz a museum of natural history nagytermebe, ahol van kozepen a bazi nagy elefant, fordulj balra. menj fel a lepcson az elso emeleti galeriara es keresd meg az asztalt ami az elefantok evoluciojat mutatja leletekkel, figurakkal, periodusokkal, evekkel es elohelyekkel. akkor majd latod a szemeiddel is. itt van az asztal vegenek a kis sarka, marha nehezen megtalaltam neked a fotot:
    http://farm4.static.flickr.com/3182/2772392169_61e00252fd.jpg?v=0

    meg azt szeretnem hozzafuzni hogy az atmenet nem ugy megy hogy van egy hal ami noveszt egy egesz kicsike labat, aztan a gyerekenek meg lesz egy kicsiket hosszabb laba amig hopp, egyszercsak farkas lett belole. tovabba pl a delfinbol sosem lett lo. ilyen atmeneti fajok nincsenek is. de rengeteg helyen mar megtalaltak a lancszemeket amik osszekotik bizonyos allatok oseit kesobb kifejlodott allatokkal. szoval nem tudom milyen atmeneti fajokat keresel, de talan nem letezo dolgokat kersz szamon.

    a felegyenesedo ember meg nem fantaziarajz hanem leletek alapjan rajzolt illusztraciok. nem tudom mi a bajod vele. rajzolni talan te is tudsz, de aki ilyeneket rajzol annak ez a szakmaja es nem rajzmuvesz. ezek az emberek mind a ket szakmaban jartasok. ez kb olyan mintha azzal ervelnel, hogy a kutatok irhatnak vagy mondhatnak amit akarnak, barki tud irni vagy beszelni.

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák