Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz MageRG #24079 üzenetére

    A pokémonhoz: a videóban (amit linkeltél) később közli a tag, hogy kamu az interjúban "közölt" ötlet-eredet. Rákerestem az eredeti interjúra, és tényleg nincs benne erről szó. (Ezért nem közben kell kommentálni a dolgokat, hanem a végén :D )
    Szóval marad az eredeti "időpazarló, üres"-kritikája a játéknak/sorozatnak.
    Ehhez még: egy ismerős fullba nyomja a kretént azáltal, hogy online kártyajátékokkal játszik (ilyen varázslós, mítikus, stb. izék), gyakorlatilag végeláthatatlan az egész, nincs definiálva a végük... Hihetetlen, hogy ki van találva.

    A Lords of Chaos pontosan arról szól, hogy 1. valaki praktikusan felhasználva a külsőségeket/szimbólumokat/jelentéseket/hangulatokat tökélyre viszi a "marketinget/szolgáltatást/terméket", miközben ezzel 2. másokat belevisz a "tutiba", aminek mindaz lett a következménye, amiket valóban elkövettek...
    Az egész nihilista, mégis lázadó - a kereszténység kifordításából merítő -, sátánista külsőségekkel borított, önző, pusztító, nemtörődöm életvitel az, amit megtestesített az együttes (és sokan mások), amiről a film szól (játékfilm, nem dokumentumfilm minőségben).
    Ennek egy új hullámaként értelmezem - persze tévedhetek - a mai fiatalok hadbavonulását (tinik, akik otthonról, országokon át szökve mentek a közel-keleti balhéba harcolni)... De mi a fenének? Mi nem jó nekik otthon? Mit keresnek? Mi motiválja őket?

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák