- Milyen routert?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz Dorien #11105 üzenetére
Tudom, hogy nem fogod elhinni, de ez nem így van nálunk.
Ha hiszel Istenben, még simán elveszhetsz, mert az ördögök is hiszik. Jak. 2,19: "Te hiszed, hogy egy az Isten. Jól teszed. Az ördögök is hiszik és rettegnek."Hiába hiszek a mentőhajóban, ha nem kapaszkodom meg a kidobott mentőövbe, elveszek. Nem Istenben kell hinni csupán, hanem abban, hogy Isten eltörölte a bűneimet Jézus által, és ezért, csakis ezért nyugodtan mehetek az Istenhez.
És nincs horog. Te olvasod, vagy elhiszed, vagy elveted. Ha én nem szólok, felelős vagyok érted, ha szólok, akkor én megtettem mindent, amit csak tehetek az interneten keresztül.A fogyasztói társadalom materializmusa pedig valójában a marketing oldaláról inkább idealizmus... ideák kergetése és vélt lehetőség a megvásárlására.
www.refujvaros.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD