Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexnowan
aktív tag
válasz Teasüti #7392 üzenetére
Köszi a választ.
A táp: Coolink MPT-5012P.
Eddig semmi probléma nem volt.Igen ha rajta van az új vinya, lefagy.
A vinyó felpörög.volt hogy elindult és particionálni is sikerült, de többnyire megáll indításnál.
valami IDE ... detection.....
aztán csak vár.
.
.
.vár
.
.
És kidob, Detecting array...-t ír ki és várna a végtelenségig.Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem inkább hogy elég-e a tápom.
A konfigom az aláírás + 2 vinya200 GB samu IDE és 320 WD SATA
Eddig simán ment, most beleraknék egy 500GB samsung vinyát és hol indul, hol nem.IDE detection-nál megáll...
Ha lehúzom a régi 200GB samu IDE-st ami másik ágon van akkor is csinálja, sőt néha újraindít
A 320-as és az 500-as ugyanazon az ágon lenne. Kérdés a Coolink bír(hat)ja-é ezt?
Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
Hi!
bónusz akció a nem induló gépek topicban.
minden szakit várok....Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
válasz Csaba_20_ #543 üzenetére
Most egy coolink 500W-at próbáltam azzal sem megy.
Lehet hogy a -5V-os fehér szálat hiányolja? (te jó ég két hete még azt sem tudtam hány volton megy a gépem mostmeg.... )
Az ügyfélszolg - nem nekem - állítólag azt írta valakinek hogy ''bizonyos antec és chieftec típusú tápokkal adódhatnak kompatibilitási problémák''...Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
No mesterek.
Erre varjatok gombot.
A lapom a konfigommal simán megy egy 400W Codegen táppal, de már a második 420W Chieftec-re mondja hogy köszi nem kér belőle.
Milyen lap hiba lehet azamikor a jobb táppal nem megy a konfig?
(korábbban már leírtam a hibakeresés történetét akkor az jött ki hogy hibás lehet a táp. na most lecseréltem egy újabb 420W Chieftec-re.....a hiba ugyanaz!!!)Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
Nézegettem a 450-es Chieftec tápot.
Azt mondják sűrű a rács és hangja van.
Mi történne ha egy 8 cmes ''díszrácsot'' tennék fel - amilyen a házventikhez van - az alá eső rácsrészt pedig fogóval eltávolítanám.
Változna a táp működése?
Tudom hogy ez modding vagy mi, én csak arra vagyok kíváncsi hogy van-e valami technikai (légáramlás) oka hogy lassan engedi át a levegőt az a rács, vagy pedig valami biztonsági előírás miatt ilyen sűrű.......
[Szerkesztve]Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
-
alexnowan
aktív tag
-
alexnowan
aktív tag
Mint írtam:
Az x700 + 400W noname táp combo még ment csak kb két óra múlva reset.
Erre mondtátok hogy sürgősen tápcsere.
Most 420W ct van. Ezen kívül a vgat cseréltem 6600gt-re.
Semmi más nem történt.Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
Nah megtörtént.
És azóta se kép se hang. Szó szerint.
A konfigom az aláírásomban, a jelenség:
Bekapcs. Ventik pörögnek. HDD elkezd valamit de fél másodperces apró kerregés után néma csend. Moncsi be se kapcsol, Sípszó egy szál se.
Ami volt:
Próba másik moncsival, semmi.
RAMos játék minden variáció semmi - a RAM-ok áttétele másik gépbe ----> ott minden o.k.
Minden lehúz a tápról csak vinya, semmi.
Vinya csere,semmi. Ide kábel csere, semmi.
Táphoz 20>24 tápcsati toldalék vétele: Na ez izgi. A szervízben összedugták (mondtam nekii hogy csak ezt próbálják meg) és a 20>24 -essel ment a boot, indult volna, úgy tűnt minden o.k. (mellesleg megsúgtam a szervízesnek aki épp egy ct 410-est akart beszerelni hogy ne tegye. Én már csak ilyen rendi vok
Otthon már nem ment. A helyzet ugyan az mint eddig.
Amivel utoljára ment a konfig: X700 ati kari + 400W noname táp (mérés szerint 280 körül tudott szegényke... )
Így néha lekapcsolt kb 2 óra játék után de egyébként ment.
Most zsír új 420 ct.
Kommenteket kérek!!!!!!
Ötleteket gyorsan!!!Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
válasz Csaba_20_ #509 üzenetére
Nos a 12V az everest szerint nem emelkedik....
viszont magas. 12,65-12,71 tartományban ingadozik (igazábol csak ez a két érték van)
3,3V: 3,38
+5V: 5,67
+12V: 12,65
-12V: 4,01-4,26
-5V: 4,0
+5V készenléti: 5,04-5,07
mondjuk az everest szerint ezen értékeknél: CPU mag: 1,24V CPU-z szerint meg 1,48-1,51V......
Ha ez nagyon gáz, ajánljatok egy jó kis tápot ami elég is és stabil is. Gondolom nem kell azért 500W-osnak lenni. egy chieftech 420W megteszi?
Vagy mégse a táp lesz a ludas?Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
alexnowan
aktív tag
Hi!
Létezik hogy a konfigomhoz nem elég a noname (tristar a házhoz adták...) 400W táp?
proci 3500+ a64,
zalman hűtő rajt,
x700 ati pci-e kari
1 db 200 GB samsung,
DVD író
cd olvasó,
1 db 12 cm házventi az alaplap sysfan-ra kötve.
Nagyjából ennyi. A lap integrált vga-s, amíg bele nem raktam az X700 nem is volt baj.
Mióta benn a kari ki kell húznom a házentit hogy egyáltalán beinduljon...Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...