Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz KAMELOT #11539 üzenetére
Én láttam már szétégett TruePower Quattro OC 1200W belsőt, hibás AX1200-at, hibás AX850, AX750, AX650-t, hibás Seasonic X560-t, stb. TX950-850-t, meg társait. Tudtommal nem tartoznak az olcsó kategóriába.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mr_ricsi
veterán
válasz KAMELOT #11536 üzenetére
"Szóval nemértem akkor mért is mehetett tönkre neki a táp...méghozzá ilyen súlyossan!"
Talán ezért:
"Megint szétszedtem a tápot.próbálgattam.
Egyszer csak füstölt megrázott.(alja hozzáért a ház belső fémes oldalához.az .is tiszta fekete volt+a táp is egy nagyon kis helyen."Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
04ahgy
nagyúr
válasz KAMELOT #11536 üzenetére
A legdrágább, legfelsőbb kategóriás tápok is tönkremehetnek (Antec True Power Quattro OC 1200W, Corsair AX1200, stb.).
A differencia azm hogy a minőségi táp ilyenkor nem viszi a konfigot.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mr_ricsi
veterán
válasz KAMELOT #11466 üzenetére
"Nemértem akkor mi a helyzet?!?!"
Amikor a vírusod küldözgeti a spameket, akkor 98W, amikor a walamelyik progi frissítést keres, akkor 86W, és amikor minden nyugiban van, akkor meg 80W."habár valakik mondták ,hogy lehet a konnektor hibás azaz kevesebb feszültséget ad le....vagy valami ilyesmit említettek nekem annó"
A mérőd mutatja a hálózati feszültséget is. Ha 200V felettit látsz, akkor nem ez az oka.
Egyébként a hibás konnektor inkább nagy terhelésnél okozna galibát, nem idle-ben.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
andrade
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- World of Tanks - MMO
- Éjszakai műszak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest