-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
KnightDave #123016 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.
Amennyiben megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
{Zodiac}
senior tag
válasz
Fél éve kűzdök ugyan ezzel a problémával, már a környék elosztóját, vagy mijét is kicseréltettem velük, 4x voltak ellenőrizni a belső hálózatomat, nem találatak hibát. Mondjuk az utcai vackuk cseréje óta jobb valamivel, most heti egy router újraindítás megoldja a problémát. De nagyon kellett smúzolni a szerelővel, hogy írja be tmk-ra az utcai cuccot
-
Petykemano
veterán
válasz
Szia,
nálam is hasonló a helyzet, de estemben napközben is tapasztalható.
Sem az oka sem a megoldás nem ismeretes számomra egyelőre.
Én eredetileg arra gyanakodtam, hogy energiatakarékossági okokból csökkenthették a jelerősséget. De a vodás technikus is és a topikgazda is azt mondta, hogy a jelerősség rendben van.Nekem elképzelésem sincs, hogy hol, vagy mi alapján kéne tudni megállapítani, hogy hol keletkezik a hiba. Gondolok itt például olyasmire, hogy ha keletkezik a hálózatban egy pár másodperces jelerősség-ingadozás, akkor ha azt a modem nem logolja le, akkor azt nem fogjuk tudni lencsevégre kapni. Ez most persze csak egy általam kitalált dolog. Valójában még csak halvány gyanú sincs, hogy hol lehet a probléma forrása.
Csak azért írok, hogy ne érezd magad egyedül.
Nekem úgy tűnik, időről időre megjelenik ez a jelenség, de nem tűnik tömegesnek, amiért tömegek kapnának kaszára kapára. Kérdeztem szomszédokat is.
Egy jelezte, hogy ő 2-3 hete tapasztal hasonlót és egy másik, aki szerint mindig is nagyon szar volt és sajnálja, hogy nem tud másik szolgáltatóhoz átmenni.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Synology NAS
- EAFC 25
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest