- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
tomp
félisten
Ez tisztára olyan, mint amikor gond van a Windows-al és a válasz: telepítsed újra
Van amikor csak az segít!
pl gond volt nálam a Samba-val. Külső meghajtókkal nem ment. Újratelepítés oldotta csak meg.Nemrég értem haza és látom, hogy a voda box be van kapcsolva. TV be és a vodás "Kérem várjon" üzenet volt olvasható a mozgó karika animációval. kb 5perc elteltével végzett majd újraindult. Eddig csak éjjel piszkálták a rendszert. Most simán ünnep alatt napközben csináltak valamit?
Amúgy a routeren nem alszik el a port.
CB sem jelzi, hogy a médialejátszó wifi kapcsolatát berakta takarékra. Lejátszó szerint is minden okés. Mégse megy a wifi.
PC-ről elérem a lejátszóra kötött HDD-t hálózati kapcsolaton kb 5Mbittel, de a boxról semmit nem érek el. Viszont a speedtest app 1Mbitet mér ilyenkor. -
gduck
addikt
Most is simán elindult..
"Te a pingeléssel nem hagyod inaktívan az UTP kapcsolatot ezért indul el gond nélkül a box."
Nem ping, hanem egy wget kérdezi le a VTV box "weboldalát" 5 percenként
Amúgy a routeren nem alszik el a port.
"Dugd át a CB-be majd azon csinálj resetet és hagyd a CB-n a boxot. E mellett boxon csináld meg a Service gombos műveletet majd a menüben egy alaphelyzetbe állítást!"
"azon csinálj resetet " Miért ez a mániája mindenkinek
Ez tisztára olyan, mint amikor gond van a Windows-al és a válasz: telepítsed újra
Teszt kedvéért megcsinálom, kirakom közvetlenül netre (CB-re) -
-
tomp
félisten
1x volt már korábban tiltva és akkor külön kértem, hogy a CB NE sugározza! Akkor beállították külön kérésre a "nowifi" konfigot. Ha csak szimplán kikapcsoltatjuk attól még a CB sugározni fogja. Ha nowifi konfig van akkor viszont hiába kapcsoljuk vissza, a modem nem fogja sugározni azt újra külön kell kérni...
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Myvodafone oldalon a upc wi-free azt mondja ki van kapcsolva, de connect box szórja a jelet az hogy lehet? Hol lehet kikapcsolni végleg? -
tomp
félisten
Az alvókája annyit tesz, hogy leállítja a streamet és nem ad képet. De folyamatosan online marad. Ezért is tudom kiakasztani a boxot ha kikapcsolva a CB-ről lehúzom kb 5percre a koaxot majd visszarakom Bekapcsolva a boxot, hibát ír ki.
Nekem az asztali médialejátszón pusztul meg a wifi ha egy ideig nincsen wifi adatátvitel. Egyszerűen gyök2 lesz az AC sebesség.(1/1Mbit) Ez CB hiba mivel egy router wifi kapcsolatával nincsen ilyen jelenség. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a lejátszó wifi kapcsolatát majd újra bekapcsolni. Vagy CB restart.Nem lehet, hogy nálad is hasonló eset van? Azaz x ideig nincsen adatátvitel csak aktív marad a kapcsolat és emiatt gyakorlatilag elalszik a kapcsolódási pont emiatt pedig megpusztul a box? Te a pingeléssel nem hagyod inaktívan az UTP kapcsolatot ezért indul el gond nélkül a box.
Dugd át a CB-be majd azon csinálj resetet és hagyd a CB-n a boxot. E mellett boxon csináld meg a Service gombos műveletet majd a menüben egy alaphelyzetbe állítást!
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Ghostman78 #89174 üzenetére
Igen, nallam is eltelik az az ido mire valt.
-
HorizonHD boxról átálltam Vodaboxra.
Csatorna váltások reagálási ideje 2-3 mp
Idegesítően lassú.
Reggel-délbe-este, non-stop.Net 500mbit, koppra megvan mindíg.
Ez általános jelenség ennél a s*arnál ? -
ztsoft
őstag
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Van egy szoba ahol nincs koax csak LAN kábel.
Jól olvastam, hogy a VTV box , csak LAN , kábellel is "megy"?
Macerás lenne koaxot bevinni.Üdv: Karesz
-
tomp
félisten
Ha már itt volt a Voda box akkor nem akartam már Cisco-t Cisco-ra cserélni.
Na meg ha maradt volna a DVB-C alapú TV nézés akkor kezdhettem volna újra a tortúrát, hogy ha van feltöltés akkor szétesnek az alacsony frekin lévő csatornák mivel 24letöltési csatorna óta gyengébb a letöltési jelszint ezáltal a feltöltési meg magas...
Most DVB-C-n csak az HBO HD-t nézem illetve néha az MTV Live HD-t. Azokra nincsen kihatással a net általi zavarás. -
tomp
félisten
Ebből egyedül a kedvencek lista jönne jól. De valahogy kibírom. Lassan megszokom a teljes listát. Nem mondom, hogy kényelmes ha a teljes listát rám hányja de legalább megtanulom a kedvenc csatornáim sorszámát...
Én mondhatni kényszerből is cseréltem a Cisco-t mivel már sok baja volt. Kezdve a hibás merevlemeztől a gyengülő tunerig/tápig.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest