Új hozzászólás Aktív témák

  • golfvariant

    aktív tag

    UPC a csekkhez az alábbi szöveget küldte:
    Kedves Ügyfelünk!

    Az Ön határozott idejű szerződése hamarosan lejár, és ezt követően előfizetése az alább megjelölt időponttól kezdődően határozatlan időtartamú szerződés keretében folytatódik tovább. Az új, határozatlan idejű szerződés alapján nyújtott szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételekkel megegyeznek, ide értve azt a rendelkezést is, mely alapján a Szolgáltató jogosult a szolgáltatás díját évente egyszer a fogyasztói árindex növekedésével megegyező mértékben módosítani.

    Határozatlan idejű szerződésének kezdete:
    digital gold: 2019.05.02;
    Fiber Power 500: 2019.05.02;
    Nonstop S díjcsomag: 2019.05.02.

    Ha aktuális akcióink érdeklik, kérjük, hogy további tájékoztatásért keresse fel ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikét.
    Jogszabályi kötelezettségünk alapján tájékoztatjuk, hogy az Ön részére elérhető, jelenlegi szerződéséhez hasonló szolgáltatási tartalommal bíró, 12 havi elkötelezettséggel járó ajánlatunk az alábbi: TV Premium: 7673 Ft/hó; Internet 500: 8000 Ft/hó; Nonstop S díjcsomag: 1490 Ft/hó.
    Tájékoztatjuk, hogy a fenti ajánlat meghatározására jogszabályi kötelezettségünk szerint az Ön által jelenleg igénybe vett szolgáltatások jellemzői alapján került sor.
    Ajánlatunk csak tájékoztatás, természetesen Önnek lehetősége nyílik más kedvezményes ajánlataink közül is választani, melyekről az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken érdeklődhet.

    Üdvözlettel:
    UPC Magyarország

    Ezekkel a díjakkal szeretnének meggyőzni? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák