- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Nyeste86
csendes tag
válasz
kabelmania27 #74449 üzenetére
Üdv,
természetesen elérhető a modem üzemmód, már kipróbáltam úgy saját routerrel és ugyanúgy újraindul.
Az IPv6 ki van kapcsolva.
A Wi-Free kezdettől fogva ki van kapcsoltatva központilag.
Saját modemmel nem fog működni a dolog, mert regisztráltatni kell a központtal üzembe helyezés közben, és ezt a szerelőtől is megkérdeztem, és saját eszközt nem lehet regisztráltatni.A problémám továbbra is adott, hogy a naplózásban található hibára derítsek fényt.
Nem fogom kikerülni a szolgáltató megoldását, nekik KELL ezt megoldani és amíg nem világítok rá valahogy, ők biztosan nem fognak rájönni, mert dilettánsok gyülekezete. -
kabelmania27
félisten
válasz
Nyeste86 #74443 üzenetére
Üdv!
Nézd meg a modem oldalán, hogy elérhető-e a modem üzemmód, ha nem my upc oldalon vagy 1221-en kapcsoltasd ki az ivp6-ot, amennyiben nem használod a wi-free szolgáltatást kapcsoltasd ki.
Ha ezek nem segítenek nézd meg modem üzemmódban vezetékes kapcsolattal, ha az sem segít és találsz a hardveraprón olyan cisco modemet (3208 3212 3925 tipusok) amelyet UPC-nél használtak megpróbálhatod.
Melyik netcsomagban vagy? -
mlinus
őstag
válasz
Nyeste86 #74443 üzenetére
szia,
nálam is ugyanez a probléma áll fenn már egy ideje.
Nem fogják megoldani, mert nem tudják mi okozza.tippre az egyik firmware frissítés lehet a hibás, mivel nekem több mint egy évig stabil volt mielőtt elkezdett újraindulgatni. Van amikor napokig jó, aztán van amikor 24 órán belül 3x is bont, teljesen függetlenül attól hogy mit csinálok. Nyugalmi állapotba is újraindul magától simán.
-
Nyeste86
csendes tag
Sziasztok!
Még tavaly Novemberben fordultam hozzátok a jelenleg is fennálló UPC-s hibával kapcsolatosan.
Akkor azt a tanácsot kaptam, hogy ellenőriztessem a jelszinteket, mivel a feltöltésnél voltak problémák.
A hiba pedig, hogy a Connect Box router napi bontásban újra indul.
Az eszközt háromszor cserélte ki a szolgáltató és négy alkalommal járt kint nálam szerelő.
Tegnap volt utoljára, akkor mindent kicseréltek, kábeleket, csatlakozókat, mindent az al-állomástól a routerig. Még az utcán lévő aknában is kicserélték a csatlakozókat, de a hiba továbbra is maradt.Csatoltam a jelenlegi állapotot és a hibaüzeneteket az újraindulás pillanatában.
Ha van bármi ötletetek vagy ki tudjátok silabizálni mi miatt indul újra és újra ez a f*skupac, akkor ne tartsátok magatokban.
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Ha lejárt a hűség és a vezetékes telefont szeretném visszamondani, emelhetnek emiatt a többi árán? (tv-net)
-
RBJ
addikt
Nem teljesen ide tartozik de sehol nem találtam infot.
my upc profilt hol tudok trörölni. Nemrég költöztünk, nagy kapkodásban újat rendeltem az új helyre.
Már tudom lehetett volna költöztetés. Lényeg a lényeg elvileg voltunk bent lemondás ügyben a régivel kapcsolatba, elvileg törölni kellett volna a profilt mégis él.
Két my upc m van. Most meg valami kavalkád lépet fel mert nem tudom a upc free aktiválni.
Vagyis a fő kérdés ,hogyan tudom törölni a régi my upc.
Érdekes az új my upc kapcsán a régi email ra kapok mindent .
Pedig az új teljesen mással lett regelve.
Valahogy keveredett az egész a rendszerbe.
Legalább is a mai napig működött a free. -
zsiga68
őstag
válasz
Szállító76 #74437 üzenetére
Szerintem alapból mindenkinek be van kapcsolva.A boxon nincs ilyen menüpont,ezt itt megteheted:
https://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/434/~/a-upc-wi-free-h%C3%A1l%C3%B3zat-kikapcsol%C3%A1sa%3F -
Szállító76
tag
Sziasztok!
A connect box-on nem találom, hogy hogyan lehet bekapcsolni a wifree szolgáltatás? Vagy csak az ügyfélszolgálat tudja csak bekapcsolni? Már próbáltam a myupc-n de ott mindig hibát ír.
Köszönöm válaszotokat.
A másik problémám, hogy kb. 2 hónapja a mediabox elég lassan reagál a csatorna váltásra és még egyéb funkciók is nagyon lassúak. -
killersoul92
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #74435 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
válasz
killersoul92 #74434 üzenetére
A jelszintek rendben vannak.
-
4Grider
nagyúr
válasz
scream #74431 üzenetére
Elég aktív itt Watercolour, így ezt a kérdést már elég sokszor kiveséztük.
Ha nem kell a CB-t újraindítgatnod, illetve saját routert használsz, akkor a probléma kevésbé érint (de persze bármikor érinthet).
Nem érdemes belemenni, mert úgysem kapsz ettől a szolgáltatótól másik eszközt, csak ezt a fost. -
scream
veterán
Hali!
Ebbe az írásba tegnap botlottam bele: ConnectBox és az volna a kérdésem, hogy ez mekkora problémát okozhat nekem, hogy még mindig a májusi fw van rajta (gondolom azóta újabb fw nem érkezett)?
-
boneyard
tag
válasz
Gubek-Einste #74429 üzenetére
Köszi
-
-
boneyard
tag
Sziasztok! Van bármi hátránya, ha a 2.4 és az 5 Ghz is be van kapcsolva? Az IP kamerám sajnos nem tudja az 5 Ghz-t.
-
Livius
őstag
válasz
Watercolour #74424 üzenetére
Én max annyit tudnék elképzelni, hogy a hűség nélküli szerződést azt mondjuk felbontathatná a UPC az ügyféllel, mert már nincs az a csomag nála, de nem kényszeríthet át más újabb csomagba. Viszont, csak úgy a szolgáltatás megszüntetése a UPC-től kezdeményezve nem valami ügyfélbarát, mivel a végén lehet nem hozzájuk szerződnek vissza
, tehát ezt biztos nem lépik meg.
-
Livius
őstag
válasz
bigdigit #74423 üzenetére
Szerintem ezekkel az üzletkötőkkel nem kell törődni. Mindenképp meg kell várni a hűség lejártát, és utána figyelni a dolgokra mi változik. Régebben mikor még ez a szabályozás se volt, jött a számlán, hogy már nincs hűségünk, és egy sablon szövegben benne volt hogy árváltozás lehetséges a jövőben így random módon majd, amit jeleznek a számlában ha meglépik. Végül sok éven keresztül hűség nélkül volt úgy UPC TV-énk, hogy egyszer sem jött semmi árváltozásról értesítés.
-
Watercolour
aktív tag
válasz
bigdigit #74423 üzenetére
"mostani digital bronze tv csomag megszűnt és helyette másik van ami persze drágább"
"így lehet nem ütközik törvénybe a művelet"De.
"Vagyis mindent módosíthat mivel az a csomag ami eddig volt már nem úgy néz ki"
Nem.
A hűséged lejártával, új határozott idejű szerződés hiányában a szolgáltató köteles a (lejárt) határozott idejű szerződésedben foglalt szolgáltatást ugyanazon az áron szolgáltatni neked, függetlenül attól, hogy időközben ők átalakították a szolgáltatás csomagokat.
Ha az ügyintéző neked mást mond, akkor hazudik. Tessék panaszt tenni a UPC-nél illetve az illetékes hatóságoknál, mivel félre akarnak vezetni azért, hogy ismét kössél náluk hűségszerződést.
-
bigdigit
addikt
válasz
4Grider #74422 üzenetére
A magyarázat az volt,hogy a mostani digital bronze tv csomag megszűnt és helyette másik van ami persze drágább.Vagyis ez lehet a bújtatott áremelés mögött így lehet nem ütközik törvénybe a művelet.Vagyis mindent módosíthat mivel az a csomag ami eddig volt már nem úgy néz ki.
-
4Grider
nagyúr
válasz
bigdigit #74417 üzenetére
Felhívott egy sales, aki minden egyes megkötött határozott idejű szerződés után fejpénzt kap. Nagyon sok ember csúsztat vagy hazudik a pénzért cserébe, miért pont ők lennének a kivételek.
A törvény nem teszi lehetővé a határozott idejű szerződés megszűnésekor az áremelést. Viszont ugyanez a törvény lehetővé teszi az éves fogyasztói kosárhoz kötött indexálást, illetve a szabályozásban történt változások érvényesítését a havidíjak vonatkozásában. Azaz nem emelhetnek, de mégis emelhetnek. Ez a gyakorlatban évi egy-két (ritkán több) száz Ft lehet maximum, de ha van konkurencia (konkrétan Digi), akkor nem lépik meg még az inflációkövetést sem.
-
atala
addikt
válasz
bigdigit #74417 üzenetére
Az biztos nem lehet, mert törvény tiltja, hogy a hűségidő lejárta után árat emeljenek. Én Telekomról váltottam, és ott is azt mondták, hogy ha lejár a hűség, akkor marad azon az áron minden. Amikor megkötöttem a UPC-t, ők is azt mondták, hogy az egy év lejárta után nem változik a havidíj. Csak az a kérdés, hogy meddig? Én nagy jó árat kaptam a UPC-től, ezzel évekig elleszek.
-
polonic
félisten
Van vkinek Happy Home 300 Premium csomagja?
Csak érdekelne, hogy mi a legkedvezményesebb ár erre. -
blakey
titán
válasz
anonymus89 #74415 üzenetére
2,4GHz-en 1-11 és 5GHz-en 36-48 között legyenek a csatornák.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok nem biztos jó helyre teszem fel a kérdést de bízom benne.
Ismerősnek kicserélték connectboxra a modemet és sajnos azóta az LG 42LB671V tb jet azóta nem lehet a wifire csatlakoztatni.
Minden más mobil eszköz rácsatlakozik de a tv sajnos nem.Valaki járt már így esetleg ötlet mit kellene állítani?
-
htc07
addikt
sziasztok, nem tudom off-e itt, az androidos horizon appban már nem lehet visszanézni a műsorokat? 1-2 csatornánál lehet (közszolg), de a legtöbbnél nincs ott már sem az ikon, sem a lehetőség.
-
Madycsa
tag
Az ePack kedvezmény, hogy működik ennél a nagyszerű szolgáltatónál?
Mert van akinek 600, van 449 és van ahol "444.92"Ft-ot írnak jóvá ezért.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Beniii06 #74375 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Akkor a
Digital Gold - 3699
Fiber 120 - 1335
Nonstop S - 500
ePack - -449
összesen: 5085 Ft, még Digi-s területen is jó lenne. Ezt 2017. novemberben kötöttük, 2 év hűséggel, de jött email, csak nem találom, hogy 1 évre módosult. Mondjuk biztos, mert akkor nem lenne üres a szerződés lejárta.29-es körzetben viszont talán az internet díját lehet csökkenteni.
-
ztsoft
őstag
Szia!
Megakadt a szemem a "2 médiabox - 2*500" tételen. 3 TV-n veszed igénybe a szolgáltatást (3 médiabox)? Csak azért kérdezem, mert az első készülék (MediaCard, box) az előfizetés része, azaz, ingyenes.
(#74404) LouiS22
A Horizon HD box is ugyan ezt tudja, csak egy tuner van benne.
-
LouiS22
veterán
válasz
csabi94 #74397 üzenetére
+, ha a tévében van (és miért ne lenne) usb csatlakozó, és a smart tv-nek van rögzítő funkciója, akkor ugyanúgy tudsz felvenni műsort - annyi a megkötés, hogy mivel a tévédben egy tuner van, a rögzítés ideje alatt nem tudsz más csatornát nézni. De ha nem vagy otthon és csak fel akarsz venni valamit, arra nagyon is tökéletes.
-
atala
addikt
válasz
Toth_Jani #74401 üzenetére
Erre már én is gondoltam. Ha lejár a hűség, és nem kötöm újra, akkor marad ezen az áron minden. Igen, de meddig? Fél év után már emelhetnek? Vagy 1 év után?
Mert a törvény tiltja, hogy a hűség lejárata után felemeljék az árat, de arról nem olvastam, hogy meddig nem emelhetnek. -
Toth_Jani
őstag
Én elfogadtam az első ajánlatot amit adtak, maradt minden a régiben, Comfort TV + 500 Net +telefon, 20 forintot emeltek, de 1 évig az ár garantáltan 5300 forint.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest