Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    Lejárt a 2 éves hűségem cserébe rá is nyomtak a Gold TV-re +200Ft-ot erre pluszba várhattam volna hogy következő hónapban érkezik még a TV2+RTL Klub okán a +370Ft-os sarc.

    A nyár végén annyi hibaesetem volt mint előtte 5 év alatt, 1-2 napig nem volt néha net se telefon, TV is éppen csak kockásodva. Utolsó hibabejelentésem már azzal zártam, hogy a hibák miatt ha lehet kötbér igénnyel élnék.

    Azután kezdtek jó fordulatot venni a dolgok, következő számlán 2x540Ft kötbér jóváírás. Egy piros pont.

    Irány a 1221 ügyfélmegtartó azonnal ment is a számolás az eddigi 12500 helyett most kaptam egy 9700-as ajánlatot ugyanazért:
    TV Gold
    + 1. mediacard HD
    + 2. mediacard HD
    FP240
    Nonstop M
    kis gondolkodás után elfogadtam, próbáltam még kisírni egy Compal modemet de ez vagy egyszeri 5000Ft-ért vagy FP240ről FP500-ra váltáskor járt volna viszont akkor 9700-ről 11000-re nőtt volna a havidíj 2 évig ezt soknak gondoltam így maradt az FP240 és az Ubee modem majd csak letudom cserélni jövőre ingyen is. Még egy piros pont.

    14 napom van gondolkodni így is akkor lép véglegesen életbe, addig ha megoldódnak a technikai problémák, újra rossz a TVadás egyik TV-n kockásodik, néha elmegy a kép illetve az eddig maxos 240-es net mostanában 140-160Mbitet hozza stabilan, hátha modem csere lesz a megoldás erre, igaz a garantált megvan de ha itt lesz a szerelő vasárnap reggel !!!(péntek délutáni hibabejelentés!), majd kiderül mi a hiba. Újabb pirospont a gyors hibaelhárításért (vszínű nem akarnak újra kötbért fizetni, én is jobban örülök ha amiért fizetek az flottul működik:)

    Szal összességében elégedett napot zártam úgy gondolom, külön köszönet azoknak akik már hasonló hosszabbításaikat leírva segítettek belőni milyen szintet merjek megcélozni, ami nálam a 9500-10.000Ft lett végül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák