Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz kabelmania27 #47170 üzenetére
Kint volt a technikus, átnézte a kábeleket. Mondta, hogy max csak 2 toldás lehetne, de itt 4 van. Amikor itt volt nem volt net semennyire, méricskélt egy csomót, illetve mondta, hogy ez a készülék ami nálam van (ubee) nem nagyon csípi a vpn-t a szoftverfrissítés óta, úgyhogy nagyon ajánlja, hogy rakjam bridge módba és kössek rá egy rendes routert inkább.
Már majdnem megnézte az épületben lévő valamilyen fő elosztót, amikor látta, hogy a környéken épp javítanak valamit, pontosabban a külső hálózattal volt valami gond, és azt szerelték. Szóval nem tudtam rábeszélni, hogy azt is nézze már meg. Most megint úgy tűnik, hogy okés a net, de időlegesen előfordult már máskor is. Ha megint rossz lesz, akkor bridge mód, másik router be (tp link wdr3600) és reménykedek.
Ja amit furcsálltam, hogy amikor mondtam neki, hogy jobb lett valamivel a net, amikor kikapcsoltam a wi-free-t, azt mondta, hogy a wi-free-t nem lehet kikapcsolni, le van tiltva, hogy ki lehessen kapcsolni, csak a routeren lévő sima wifit tudom kikapcsolni. De hát mondom, akkor a my upc oldalon miért van ott, hogy ki be lehet kapcsolni a szolgáltatást? De erre csak tovább szajkózta a dolgot és nem tudtam mire vélni, mert úgy tűnt, hogy ért mindenféle jelek leolvasásához és értelmezéséhez, és nehogy már ezzel ne legyen tisztában. Mármint csak ki vannak oktatva ilyesmikről a szerelők.
Ja meg mikor méricskélt mondta, hogy az előző kollégája olyan eszközzel volt kint, amivel nem is tudott olyan dolgokat mérni ami szükséges lett volna. Ok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.