- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- 65 milliárd dollárt költ AI-ra idén a Meta; készül Trump AI-akcióterve
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- Trump tárgyal, 30 napon belül dönthet a TikTokról
- Külsős játékokat hoz a saját áruházába az Epic
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz kabelmania27 #47170 üzenetére
Kint volt a technikus, átnézte a kábeleket. Mondta, hogy max csak 2 toldás lehetne, de itt 4 van. Amikor itt volt nem volt net semennyire, méricskélt egy csomót, illetve mondta, hogy ez a készülék ami nálam van (ubee) nem nagyon csípi a vpn-t a szoftverfrissítés óta, úgyhogy nagyon ajánlja, hogy rakjam bridge módba és kössek rá egy rendes routert inkább.
Már majdnem megnézte az épületben lévő valamilyen fő elosztót, amikor látta, hogy a környéken épp javítanak valamit, pontosabban a külső hálózattal volt valami gond, és azt szerelték. Szóval nem tudtam rábeszélni, hogy azt is nézze már meg. Most megint úgy tűnik, hogy okés a net, de időlegesen előfordult már máskor is. Ha megint rossz lesz, akkor bridge mód, másik router be (tp link wdr3600) és reménykedek.
Ja amit furcsálltam, hogy amikor mondtam neki, hogy jobb lett valamivel a net, amikor kikapcsoltam a wi-free-t, azt mondta, hogy a wi-free-t nem lehet kikapcsolni, le van tiltva, hogy ki lehessen kapcsolni, csak a routeren lévő sima wifit tudom kikapcsolni. De hát mondom, akkor a my upc oldalon miért van ott, hogy ki be lehet kapcsolni a szolgáltatást? De erre csak tovább szajkózta a dolgot és nem tudtam mire vélni, mert úgy tűnt, hogy ért mindenféle jelek leolvasásához és értelmezéséhez, és nehogy már ezzel ne legyen tisztában. Mármint csak ki vannak oktatva ilyesmikről a szerelők.
Ja meg mikor méricskélt mondta, hogy az előző kollégája olyan eszközzel volt kint, amivel nem is tudott olyan dolgokat mérni ami szükséges lett volna. Ok.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest