Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Petiii

    csendes tag

    Sziasztok!

    A kódolatlan digitális csatornák híre most jutott el hozzám. Valaki megerősítené a gondolatmenetemet?

    Szóval elméletileg ~22+4 digitális csatorna elérhető most kódolatlanul, ha csak internetet (vagy esetleg semmit) fizetek elő? Ez azt jelentené, hogy ha valaki megrendeli a 30 megás netet (3500) + a telefont (600), az fizet 4100-at és kap hozzá 22+4 digitális csatornát? Aki pedig a Trio S Digitalt fizeti elő, az 6500-at fizet nagyjából ~10 csatornával többért? 2400Ft plusz ~10 csatornáért? Ha így van, ez szerintem nem túl korrekt ajánlat.

    Más... Most analóg adásunk van, hogy "ingyen" szét lehessen osztani több tv-re. "Analógos" Cisco modemből kijövő tv koaxon próbáltam megtalálni ezeket a csatornákat, de a DVB-C-s tv csak az analógokat látta. Elképzelhető, hogy a modem miatt és a modem előtt kellene próbálnom?

    Megint más... Ezek az elérhető digitális csatornák régi DVB-c nélküli tv-ken is nézhetőek lennének a későbbiekben egy külső DVB-c vevővel? Úgy értem, hogy akkor ehhez nem kellene a spéci UPC féle havidíjasat bérelni, hanem MindigTV módjára elég egy "dekóder" és kész is?

    És az utolsó kérdésem lenne, inkább csak pletyka szinten. Nem tudtok esetleg valami megközelítő dátumot, ígérgetést, bármilyen információ morzsát, hogy meddig lesz elérhető az analóg adás?

    Köszönöm és bocsi, hogy hosszú lettem!

Új hozzászólás Aktív témák