-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #136350 üzenetére
Ha annyira kell, megnézed router dhcp-ben.
Azt tudom, hogy én milyen IP-t adok neki, ezért felesleges megnéznem a routerben, inkább az a kérdés, hogy meg is kapja-e. Mert hiba az van millió.
Az utolsó bekezdésedben a technikai részletek kb a felhasználók 99.9%-át biztosan nem érdeklik.
Pont ezek a technikai részletek azok, amik csepegtetnek némi infót arról, hogy minden rendben van vagy miért nem működik normálisan már megint. Mert hiba az volt millió, csak sokat kellett használni ahhoz, hogy kitapasztaljam, mikor hazudik a box. (hát elég gyakran)
Ha van epg és mutatja amit kell szintén lényegtelen.
Ja megnyomom a zöld gombot, az holtbiztos, hogy eltelik vagy 8 másodperc mire bejön. Igazából itt az a kínja szerintem mindenkinek, hogy műsorok lejátszása közben random tol az arcodba egy értesítőt és ha épp kimentél WC-re önkényesen le is frissíti magát.
csak bejelenteni hibára.
Nem vagyok az a telefonálgatós fajta. Főleg, hogy többnyire semmi értelme az ilyen jelentgetéseknek.
Milyen a bitráta?
Hát kérdezték már itt a topic-ban is.
itt már nem csak egy lineáris tv -re alkalmas cuccról beszélünk ,hanem sokminden egyben.
De örülünk, hány százalékkal is növeli ez a hibalehetőségek számát?
Nálunk a legtöbbet streaming megy , alap hogy az ok gomb pause/play. Nekem ez biztosan jó lesz.
OK, én még (video)magnón nőttem fel, a play és a pause gomb tehát eléggé adja magát. Ezek szerint a Voda TV box fejlesztői is, ha mind az élő adást, mind a visszajátszható műsorokat azzal lehet megállítani és újraindítani.
A tekergetéshez egy idősávot/számlálót valóban kell majd rakniuk mert így vakon kell tekerni
Minimum a közepére rakhatnák az eltelt időt, mert most csak a bal szélén van kicsiben.
Illetve a felvételeket minél egyszerűbben kell megjeleníteni ,hogy 2-3 kattra meglegyen.
Az időrendi sorrend miért is nem jó?
Ez a qrva irritáló az egész webes világban, hogy valami designer kitalál valami szépnek tűnő cuccot, használhatóság, praktikusság meg nulla. Ha nem tetszik, szokd meg vagy ne használd. (amit addig évekig esetleg azért használtál, mert használható volt)
Gondolom a One TV-t is úgy alkották meg, hogy előtte millió ember véleményét kikérték a használhatóságról. Találtak egy rakat bólogató Jánost és rámondták az áment, hogy jó lesz ez.De persze majd hiszem ha látom.
Nem tudom merjem-e megnézni.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest