Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz MadMancs #112383 üzenetére

    Nekem abban a pillanatban, amikor váltottam az új csomagra, és kikódolódtak a HD verziók, egyből le is kódolták az SD verziókat. Értsd: még vonalban voltam az ügyintézővel, amikor megtörtént ez a váltás. Ha neked kódolatlanok maradtak az SD-k, akkor az szerintem bug. És akkor lehet, hogy így is maradnak, amíg nem kell valami miatt majd megint hozzájuk nyúlni a központból. :)

    De nincs olyan lehetőség a tévéden, hogy kedvencekbe gyűjtöd azokat a csatornákat, amiket nézni szoktál? Ha ebből a gyűjtésből kihagyod az SD-ket, akkor nincs az általad leírt probléma, hiszen elég csak a kedvencek között navigálni fel-le.
    Egyébként az én Pana tévém is ugyanígy viselkedik, ha csatornaléptetés közben kódolatlan csatornát talál: több gombnyomásra is szükség van, ha tovább akarok léptetni, mert ki kell léptetni először a „hívja a 1270-et” infó-képernyőből.
    Viszont ha neked most még mindig élnek az új HD csatornák mellett az SD párjaik is, akkor igaz ugyan, hogy mentesülsz a fenti megakadástól, de közben meg az ugyanúgy elvesz némi időt, hogy a tévének állandóan felbontást kell váltania SD-ről HD-ra, majd vissza, amikor az eltérő felbontású csatornák között lépegetsz. Ez – legalábbis nálam – egyértelműen hosszabb ideig tartó csatornaváltást eredményez, mintha csak azonos felbontású csatornák között kapcsolgatnék.
    Na, erre jó a kedvencek funkció.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák