- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rendszergazda topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- AutoCAD
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem pl volt plazmám, egy samsung PS50C530-as, megvettem, beraktam, 1 óra múlva már nem voltam boldog, 5 nap után már el akartam adni. A beégés ugyan nem jelentkezett, de ez is csak azért, mert figyeltem rá, holott 10 pert rtl után 1 perig még látszott a logó, és ez látszott a beüzemelés elején, meg több hónap után is. Arról már nem is beszélek, hogy nagyon alaposan be volt járatva, azt első 600 órában fél fényerő, meg minden, utána is csak kíméletesen, de igazán jó sosem lett, fehér képernyő nekem csak szürke volt, a vibrálását meg nem tudtam megszokni. Fél évesen vitték el, de akkor már 2 hónapja félre volt rakva, vettem inkább egy 55"-os LG lcd, azt használtam bő két évig, most meg egy 55"-os Samsung Egde led-es tévém van, elégedett vagyok ezzel is. Az is mondhatod, hogy xar a samsung plazma, hogy xar a c sorozat, hogy xar az 530-as, anno a plazma topicban nem ezt mondta a sok hozzáértő...
Én meg azt mondom, a tapasztalataimra hagyatkozva soha többé plazma... Tényekre alapozott vélemény, ennyi.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- További aktív témák...
- I5 10400F keresek
- Eladó Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack 16GB - 3 év garancia
- HP ProDesk 600 G3 Tiny / Mini PC - Core i5 6500T /16GB ram/256GB NVMe / gyári Wifi Bluetooth több db
- AKCIÓ - APPLE IPAD PRO + MAGIC KEYBOARD + APPLE PENCIL
- iPhone 13 128GB Független Hibátlan állapotban 87%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest