Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz bogabi #3711 üzenetére

Nekem pl volt plazmám, egy samsung PS50C530-as, megvettem, beraktam, 1 óra múlva már nem voltam boldog, 5 nap után már el akartam adni. A beégés ugyan nem jelentkezett, de ez is csak azért, mert figyeltem rá, holott 10 pert rtl után 1 perig még látszott a logó, és ez látszott a beüzemelés elején, meg több hónap után is. Arról már nem is beszélek, hogy nagyon alaposan be volt járatva, azt első 600 órában fél fényerő, meg minden, utána is csak kíméletesen, de igazán jó sosem lett, fehér képernyő nekem csak szürke volt, a vibrálását meg nem tudtam megszokni. Fél évesen vitték el, de akkor már 2 hónapja félre volt rakva, vettem inkább egy 55"-os LG lcd, azt használtam bő két évig, most meg egy 55"-os Samsung Egde led-es tévém van, elégedett vagyok ezzel is. Az is mondhatod, hogy xar a samsung plazma, hogy xar a c sorozat, hogy xar az 530-as, anno a plazma topicban nem ezt mondta a sok hozzáértő...
    Én meg azt mondom, a tapasztalataimra hagyatkozva soha többé plazma... Tényekre alapozott vélemény, ennyi.

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák