Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem pl volt plazmám, egy samsung PS50C530-as, megvettem, beraktam, 1 óra múlva már nem voltam boldog, 5 nap után már el akartam adni. A beégés ugyan nem jelentkezett, de ez is csak azért, mert figyeltem rá, holott 10 pert rtl után 1 perig még látszott a logó, és ez látszott a beüzemelés elején, meg több hónap után is. Arról már nem is beszélek, hogy nagyon alaposan be volt járatva, azt első 600 órában fél fényerő, meg minden, utána is csak kíméletesen, de igazán jó sosem lett, fehér képernyő nekem csak szürke volt, a vibrálását meg nem tudtam megszokni. Fél évesen vitték el, de akkor már 2 hónapja félre volt rakva, vettem inkább egy 55"-os LG lcd, azt használtam bő két évig, most meg egy 55"-os Samsung Egde led-es tévém van, elégedett vagyok ezzel is. Az is mondhatod, hogy xar a samsung plazma, hogy xar a c sorozat, hogy xar az 530-as, anno a plazma topicban nem ezt mondta a sok hozzáértő...
Én meg azt mondom, a tapasztalataimra hagyatkozva soha többé plazma... Tényekre alapozott vélemény, ennyi.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xbox 360 eredeti vezeték nélküli fekete kontroller joystick
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest