-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
pityaa23 #3198 üzenetére
Megoldottam. A beltéri hátul kikapcs, antenna kihúz, bekapcs, így nem indult újra és tudtam csatornát léptetni. Kerestem egy olyan csatornát ami tudtam, hogy működik, majd kikapcs, antenna visszadug, bekapcs és jó. Viszont ha megint rámentem arra a csatornára ami előidézte a problémát akkor újra megzavarodott. Csináltam új csatornakeresést, de nem javult meg.
-
miuifan
csendes tag
Sziasztok! már a felvevős Humax boxot adják? vagy még a Régi Philips-et? mert le akarom cserélni ezt a régi Philips-et 1 humaxra...
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
van egy HUMAX UD-FOX beltérim, aminél olyan probléma jön elő néha, hogy bizonyos csatornáknál lefagy a rendszer és próbálja újraindítani magát, de nem sikerül. Újraindul, majd lefagy és újraindul... Folyamatos bootloop vagy hogy mondjam. Legutóbb kikapcsoltam vártam 1 napot és akkor rendbe jött. Nincs ezen valami reset lehetőség? Vagy mi lehet a megoldás?
Még annyi, hogy semmit nem tudok kapcsolni a menüben, mert rögtön újraindul.
-
_Norbi_
aktív tag
Arculatot, nevet és képarányt váltanak a tematikus AXN csatornák
http://dtvnews.hu/hirek/arculatot-nevet-es-keparanyt-valtanak-a-tematikus-axn-csatornak
-
Laca0
addikt
Nekem eddig nem volt bajom a viharokkal, a sima 60cm-es antenna mindent kibírt, a HD adások is mentek.
Most szombaton a jégzuhé előtt és tegnap este, az óriási vihar előtt elment az összes csatorna. Miután kinéztem, egyből rájöttem miért. Délről jöttek ezek a sűrű felhők. Nem csoda, hogy a rádióhullámok nem mentek át rajta... -
zgyorik
tag
válasz
kaboska #3187 üzenetére
ez mondjuk nagyon terület függő rálátás a műholdra,A tányér védettsége az időjárással szemben,stb.
Volt már olyan esetem amikor egy fenyő törzsére kelett felszerelnem a tükröt a konzollal és csapást kelett vágni a fenyő ágai között de megoldottam mert az ügyfél az első én is abból élek ha megvan elégedve az ügyfél a minőséggel. -
_Norbi_
aktív tag
cseh skylink szolgáltató magyar HBO HD tesztel
http://www.parabola.cz/zpravicky/19675/ceske-hbo-zacalo-vysilat-v-madarstine/
23,5E
11,843 GHz
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
HD box kell -
_Norbi_
aktív tag
válasz
prime77 #3186 üzenetére
humax ud fox HDvel az bajom hogy kártyája párosítva van beltérivel és nem tudod használni super max pack csomagodat saját beltériben. úgy hallottam hogy már ezt is megoldották és 2 embernek már megy megosztásban kártya
irdeto kártya caid : 0653 provider : 00000
antennához annyi hozzászolásom van legalább 100-120cm antenna kell ,tegnap nálam 78cm multiban 100/75% elment jel zuhogó esőben HDnál 60% alatt már nincs jel .
elég gyenge műhold astra 19,2E ez képest délen -
prime77
aktív tag
Köszönöm srácok az infót.Upc lesz azt hiszem.A direct medium csomag.A csatornakínálat lenyűgöző és ahogy a UPC-s kolléga mondja már megoldották ezt az akadást egy beltérivel.Máshol olvastam erről a beltériről idézem is!
"Ez lett az "alap" beltéri a UPC Direct-nél. Nagyságrendekkel jobb mint az elődje. Kezelhetőbb, több szolgáltatás, és esztétikus is, jobb távcsati. Amit még szokni kell, hogy kicsik a feliratok az infó sávban."
HUMAX UD-FOX HD beltéri.Gondolom rá gondoltál!)))))
http://dtvnews.hu/forum/humax-ud-fox-hd-belteri
Innen vettem.Jöhetnél akkor hozzánk is te szerelni Zgyorik
Sziasztok! -
-
bluobluo75
őstag
-
Itt sokan problémáztak már a tükör méretével (mekkora kell/javasolt/stb.). Szerintem a legfontosabb a tükör pontos beállítása. Én ÉK Magyarországon lakom, és a sima mezei 60-as tükörrel - amit hoznak szereléskor alapból - nincs semmi bajom még viharban/havazásban/esőben sem. Eddig még soha nem csökkent a jelszint az előbbi körülmények esetében sem, és nem találkoztam olyannal sem, hogy egyes csatornák akadtak/blokkosodtak volna. Még a HD csatik sem.
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Kis infót kérnék ha lehet.Jön az átállás július 31.-én.Nagymamám kapott tőlünk egy szép, Full HD-s tv-t.
Most szeretnénk valami kis olcsó csomagot is neki.Én a UPC Direct Medium csomagra gondoltam.Van benne RTL2 ,Filmmánia,természet filmekre Nat Geo meg egy csomó klassz kis csatorna.Én erre gondoltam.Ez is digitális.Ehhez ugye parabola antennát szerelnek fel a tetőre?
Keresztapám mondja ,hogy rossz a UPC mert ha vihar van vagy rossz az idő, mivel ugye műholdról jön, nincsen adás vagy rossz.Köttessek be kábel tv-t.Az sokkal jobb.Nálunk mivel kiskunfélegyházán lakom csak a PR Telecom van.Analóg csatorna kínálatuk nem is rossz de az nem olyan jó minőségű sajna mint a digitális adások.Digitális csatornái viszont nem jók még RTL2 sincs.Ja és drága is.Szerintem a direct medium csomag lenne a legjobb.Ott a legjobb csatornák vannak és olcsó is.És hát azt bárhová be tudják kötni mert csak felteszik a parabola antennát és kész.
Ti mit javasolnátok?
Előre is köszönök minden információt!!!!!!! -
molvany
aktív tag
válasz
_Norbi_ #3175 üzenetére
Ezt a Badarságot honnan szedted, hogy TV sosem lesz jó müholdas vételre
Kb. 2 hónapja DirektKártya+ - om van modullal ( modulokkal ) egy Samsung UE60ES6300 - TV - ben és egy Samsung UA40EH5300 - ben
( Plusz a Direct HD csomag is mindkét kártyán ).Szerintem sok olcsó ( és nem olcsó ) beltéri elbújat a minösége melett,amit ez ( ek ) a TV - k visszaadnak
-
_Norbi_
aktív tag
milyen tv ?
milyen kártya ?
tudja e tv a műholdas DVB-S2 szabványt ?
mert ha nem akkor csak beltérivel lehet nézni a vagy mindig tv tetőantenna Budapest fele légin kell keresni.
tv sosem lesz tökéletes műholdas vételre .
csak 1 előnye van hogy nem kell beltérivel kínlódni
de vannak jó beltéri is.műholdas tv kártyán is megy UPC ha márt tvnél járunk
USB kártyaolvasó kell ubuntu és vdr oscamal
http://www.interstore.hu/termek/TT-budget-S2-1600-p4770098.htmlamiko alien 2
http://www.interstore.hu/termek/Amiko-Satelitny-prijimac-Alien-2-TWIN-p4657193.html -
bluobluo75
őstag
erre valaki?
Sajnos a probléma továbbra is jelen van! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
UPC Direct + műholdas előfizetésem van 3 beltérivel amiből 1 megy plazma tévére és olyan kérdésem lenne, hogy (házfelújítás miatt a beltériket időnként váltogatom nehogy a UPC valamelyiket letiltsa) a plazmán a legutóbbi bekötés miatt-e de néhány csatorna: m1, m2, TV2, RTLKLUB stb nem megy teljes képernyőn, azaz alul felül fekete csík látható, és miként lehetne ezt megszüntetni?
Korábban teljes képernyőn ment mind + most még a képek is pixelesek
Köszönöm előre is! -
Amati
csendes tag
válasz
dark-01 #3153 üzenetére
Szia!
Hasonló az én problémám is. Tudsz segíteni?
Ami van:
UPC Direct előfizetés 2008 óta
AlphaCrypt CAM dekóder modul
Samsung SMART 32" LED TV
Sehogysem tudom összehangolni a rendszert. Mi lehet az oka?
Illetve, ha megírnád lépésről lépésre, hogy mit kell tennem.
Köszi előre is. TF
-
stmiklosi
tag
Ez igaz, de mint írja 4 boxuk van, NEM KÉNE azért kipróbálni??
Ez kb. 2 perc, nem?
Ha nem megy egyik se sehol se, az csak úgy lehet, (legjobb esetben) ha 3 párosított 1 nem. Még az is lehet, hogy így van.
Ha már 2 nem párosított, akkor megy (persze nem mindegyikkel) a csere.
Gondolod, hogy ilyen cifrán "rakta" le a UPC??
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
Bálint85 #3161 üzenetére
Ha azt mondta, hogy párosítva van, akkor esélytelen..
Hány UPC-s beltérid van? Ha kettő, akkor cseréld fel a két kártyát és rögtön választ kapsz a kérdésedre.
Sok jót mondtam a Dreamboxról, de ezt nem tudja.
Amúgy van már több beltéri is, amelyik sokat (nekem elegendőt) tud. Van itt 2 Dreambox DM500S, ezek SD-s régi darabok (meg Opticum 4050 olvasó nélkül). Új idők szeleként egy HD-s Ferguson Ariva 100E, pár hete meg egy 2 tuneres Optibox Spider.
Természetes okos (lecserélt eredeti) szoftverrel olvassák a UPC kártyát.
Olyat vásárolok mindig, amelyikhez vannak nem gyári szoftverek....
Üdv: StMiklos -
válasz
#32577792 #3158 üzenetére
Ebben az esetben is kell a twin fej. Így max. csak azokat a csatikat tudnád nézni egyszerre, amik azonos transzponderen vannak. Ha a polarizáció is letér, akkor még azokat sem. Meg még biztos van egy pár indok, amiről nincs tudomásom, de maradjunk annyiban, hogy ha 2 beltéri kell -> twin fej.
-
törölt tag
Egy technikai kérdésem van: látom van olyan beltéri is, melynek van sat in és out csatlakozója is. Ha ezt használom, és továbbítanám a jelet egy második beltéri felé, akkor elég a szimpla fejegység, vagy akkor is kell a twin? Illetve még annyi, ha a második beltéri egy elég régi /jó pár éves már/ darab, az is megfelelő lenne? (második az CRT TV)
-
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
HumaxHD beltéri van LG 47LM620S tévére kötve HDMI kábellel. Azt vettem észre, hogy ciklikusan elmosódik a kép.
Főként az alsó részen feltünő, amikor feliratok vannak.
A HDMI kapcsolatban lehet a gond? Vagy a tévé sz@r?
Kezdek elkeseredni, mert ez már egy második tipusú tévé, az elsőt 1 évig sem használtuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest