Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bálint85

senior tag

válasz stmiklosi #3110 üzenetére

elég drágák ahogy elnézem: [link] Megér ennyit? :Y Azért nem vennék ilyet , hogy beállítsam a tányért vagy jobb képminőséget produkál? Film felvételhez se kellene nekem ilyen mivel internetről bármit le tudok tölteni.

Nem látom nagy előnyét egy ilyen kütyünek, mint ami nekem van.

UPC leszokta cserélni a régi készülékeit az újabbakra ingyen? pl ha bemegyek hozzájuk és megmondom nekik , hogy valami újabbat adjanak a régi helyett?

UPC csávó aki szerelte be azt mondta, hogy más készülékbe nem működik a kártyájuk mert, hogy ehhez van társítva amit adtak, fel is hívta a központot, hogy aktiválják vagy hogy is van ez?

Először sztem veszek egy ilyet [link] aztán ha ezzel is a jelerősség 70% , jelminőség 72% vagy 77% vagy 90% - ra ugrál, akkor állítok a tányéron.

Tegnap erre lettem figyelmes: :Y

Humax UD FOX beltérim van. /full HD -t tudja ez? :F /

Beállítás - > Antenna beállítás menüpont:

Jelenleg így van beállítva /eddig nem így volt, hanem az 1 -es pontnak megfelelően/:

Műhold: THOR
    Műhold változat: BE
    Fej frekvencia: 10600
    22 kHz-es jel: BE
    DisEqc bemenet: TILTÁS
    Jelenleg ezzel a beállítással ilyen: jelerősség 70% , jelminőség 72% vagy 77% vagy 90% - ra ugrál

1. Ha a FEJ FREKVENCIÁT átteszem ÁLTALÁNOS -ra és a 22 kHz -es jel KI, akkor JELSZINT lecsökken 65% -ra a JELMINŐSÉG 70 - 72% lesz.

2. Ha a FEJ FREKVENCIÁT átteszem 9750 -re és a 22 kHz -es jel KI, akkor a JELSZINT 80% -os a JELMINŐSÉG 74% lesz. /így viszont nem jön be több adó pl.: M1, M2, DUNA stb/

http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Új hozzászólás Aktív témák