- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
válasz
stmiklosi #3110 üzenetére
elég drágák ahogy elnézem: [link] Megér ennyit?
Azért nem vennék ilyet , hogy beállítsam a tányért vagy jobb képminőséget produkál? Film felvételhez se kellene nekem ilyen mivel internetről bármit le tudok tölteni.
Nem látom nagy előnyét egy ilyen kütyünek, mint ami nekem van.
UPC leszokta cserélni a régi készülékeit az újabbakra ingyen? pl ha bemegyek hozzájuk és megmondom nekik , hogy valami újabbat adjanak a régi helyett?
UPC csávó aki szerelte be azt mondta, hogy más készülékbe nem működik a kártyájuk mert, hogy ehhez van társítva amit adtak, fel is hívta a központot, hogy aktiválják vagy hogy is van ez?
Először sztem veszek egy ilyet [link] aztán ha ezzel is a jelerősség 70% , jelminőség 72% vagy 77% vagy 90% - ra ugrál, akkor állítok a tányéron.
Tegnap erre lettem figyelmes:
Humax UD FOX beltérim van. /full HD -t tudja ez?
/
Beállítás - > Antenna beállítás menüpont:
Jelenleg így van beállítva /eddig nem így volt, hanem az 1 -es pontnak megfelelően/:
Műhold: THOR
Műhold változat: BE
Fej frekvencia: 10600
22 kHz-es jel: BE
DisEqc bemenet: TILTÁS
Jelenleg ezzel a beállítással ilyen: jelerősség 70% , jelminőség 72% vagy 77% vagy 90% - ra ugrál1. Ha a FEJ FREKVENCIÁT átteszem ÁLTALÁNOS -ra és a 22 kHz -es jel KI, akkor JELSZINT lecsökken 65% -ra a JELMINŐSÉG 70 - 72% lesz.
2. Ha a FEJ FREKVENCIÁT átteszem 9750 -re és a 22 kHz -es jel KI, akkor a JELSZINT 80% -os a JELMINŐSÉG 74% lesz. /így viszont nem jön be több adó pl.: M1, M2, DUNA stb/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest