- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A gyerekek adatait féltik a britek a TikToktól
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- A francia Gamestop? 650 százalékot ment az Eutelsat
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Linux kezdőknek
- Google Maps
- PR-Telecom
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgerely
csendes tag
Ok. egy újabb flash toollal a pc gyökérkönyvtárából, egy 2019 09.-havi változatot sikerült feltenni, miután a flash tollal végeztem egy akkumulátor tesztet. előtte különböző %-oknál meghalt, leállt a fleshelés.
-
Hátha érdekel valakit: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
-
Zöldbéka
tag
Kérdésem!!
A Power 1-hez és a Power 2-höz ugyanaz az akkumulátor megy be??
Még nincsen semmi gondom, de azért nem árt ha tájékozódok!!
Köszi az infót előre is ha valaki tudja a választ!! -
tatita
tag
Letöröltem ezt a nyomorult Facebookot és pótoltam valami mással. Úgy tűnik, elég sokat fogott a Poweren. Majd az akkumulátor fogyasztást is megnézem.
-
tatita
tag
válasz
zitrone88 #2769 üzenetére
A kijelző cseréről jut eszembe. Páran már kérdezték is itt. A múlt héten cseréltem kijelzőt egy Nokia Lumia 930 készülékben. Az is fémkeretes, hasonló felépítésű, mint a Power 1. Ott hajszárítóval kellett megolvasztanom a ragasztót, csak úgy tudtam kiemelni a panelt a fémkeretből. Egy kicsit hajmeresztő volt elsőre. Azután ment minden simán.
Lehet a Power 1 is ilyen. Nem tudom, csak feltételezem. -
tatita
tag
Az enyém közel 10 hónapos és eddig semmi baja (kopp-kopp). A Power 2 nem győzött meg teljesen. Szép és jó, de nincs meg az az érzés, hogy kell nekem. Az egyesnél volt ilyen. Most is szeretem. Ha az egyeske beadja a kucsot, majd nézek valami hasonló nagy akksis, amoledes jószágot. Nekem az amoled a vesszőparipám
-
B_I_G
tag
engem is utolért az akku hiba... fel van púposodva
remélem kibírja amíg ideér az új -
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2772 üzenetére
Ez a felugró gombsor ami elvesz a kijelzőből szerintem nagyon gagyi. Erre gondolok...
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2770 üzenetére
Nem rossz telefon de az 1-et valamiért strapabíróbbnak érzem. És nincs a 2-ben infra (bár ez biztos nem sok embernek hiányzik) viszont ez a navigációs gomb megoldás szerintem kritikán aluli.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2769 üzenetére
Összehasonlítva (eddig) a Power 2 előrelépés az 1hez képest, amit pro-nak érzek:
- Android 7
- nagyobb memória
- sokkal jobb készenléti fogyasztás
- sokkal gyorsabb és megbizhatóbb ujjlenyomat érzékelő
Elsőre jobbnak tűnik a kamera is, bár még keveset fotóztam...Ami kevésbé tetszik, h nagyobbnak és nehezebbnek tűnik. A bluetooth is furcsán működik, néha nem kapcsolódik rendesen.
-
zitrone88
aktív tag
Én az 1-et használom, amíg nem leheli ki a lelkét szerintem
Ha akksi vagy kijelző baja lesz, még meg is javítom szerintem, nagyon nincs keret új telefonra, de nem is igazán érzem szükségét, amíg a 8 mag és 3 giga kevésnek nem bizonyul. Amiben kevésnek találtam ezt a telefont, az a 3d-s képességek, vagy mik, tehát a grafikus teljesítménye elég gyatra, de ezt csak most fedeztem fel igazán, mert játszottam volna pár komolyabb(an megrajzolt) játékkal. A szomorú, hogy ezeknek a játékoknak nem kéne ilyen bonyolult, lassú grafika, és akkor elég lenne a telefon... De erről éppenséggel le tudok mondani
-
Jank
tag
Nekem is a Power 1 van, ragaszkodok is hozzá amíg működik. Majd talán a Power 4 vagy 5 -re lecserélem .
Persze csak akkor ha az új készülék olyan pluszt biztosít ami ténylegesen és jelentősen előrelépést biztosít a hétköznapi felhasználásban.
( Pedig még mindig nem sikerült a 2016. 09. havi frissítést felrakni.....)
[ Szerkesztve ]
-
tatita
tag
Gyerekek, van még közöttünk olyan, aki a Power 1-et használja és nem rendelt(vagy nem akar) még Power 2-t?
-
brian1974
tag
....az ujjlenyomat olvasó fizikai gombként is működik?
-
Sztem vagy nem jól lett feltelepítve a driverek, vagy nem váltottad át mtp módba a telefont, vagy ilyesmik hibák lesznek...a téma összefoglalóban a drivereknél írok ezekről a lépésekről. Nálam még nem volt olyan, ha odaültem egy idegen géphez, ami nem látta a telót, akkor 4 perc múlva ne látta volna. Mennie kell!!! Na....Zip formátumban kell legyen, de ne legyen benne még 1 zip, tehát belül csak fájlok legyenek.
-
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #2755 üzenetére
És ha azt a telóra felragasztható ujj bedugót felteszed akkor az ujjadat beledugva csak lötyögve bármit csinálhatsz a kezeddel, mert az ujjadon fityeg felakasztva a telcsi!
Csajos megoldás, én nem alkalmazom, nekem fix helyen /övtáska rendszerint/ van a készülék! Jobban védve van külső erőszakos behatásoktól, esetleges rongálódástól!
Szóval én ezt a megoldást használom amikor jövök, megyek!!
Nálam már fenn van az üveg képernyő védő,és nagyon stabilnak fiksznek tünik, de nem tudom majd meddig marad életben, bár vigyázok a dolgaimra mindig!!/hozzáértő szakival rakattam fel/
Ja és ez a POWER 2 nekem valahogy a koromhoz illőbb elegánsabb darab, Bár van amit az 1-eshez képest kivettek belőle, de nekem nem hiányzik! És nekem kellett a 4GB RAM, és a 64 GB Rom!!
Talán a kamerán a fényképezésnél az nem megy amikor a belső és a külső fényképet egybe kapcsolva csináljak felvételt! Na azt még nem találtam meg expoziciónál, mondom sztem nincs is meg ez a funkció!
De mivel karbantartási, kezelési utasitást én nem kaptam egyszer sem igy ez a helyzet![ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2753 üzenetére
Jól hangzik
A bőrös tokról tudsz valami linket küldeni, hogy miféle?
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2745 üzenetére
Sztem abszolút nem kompaktabb sőt, bár nem nagy a különbség. Igaz rátettem a bőrős tokot. Ami pozitív, h nagyon jól fogyaszt, a Power 1 nél nekem az alkalmazások fogyasztása (GSAM Batterym) összemérhető volt a kijelzőével. Itt kb 10%a...a sebesség nagyon jó, különösen az ujjlenyomat olvasoe. A bluetooth-tal szívtam kicsit, de az is kezd jó lenni.
-
HuaweiU8500
senior tag
Érdekes: ha nem gyorstöltővel töltöm a Power 2t akkor csak 94%ig tölti fel...
-
Jank
tag
Frissítést szeretnék telepíteni továbbra is a régi Power-ra. A hangerő+ és power gombokkal belépek a felületre de a frissítés sd kártyáról menüpontra kattintva nem látom az sd kártya tartalmát amire a frissítő zip-et másoltam.. Csak a telefonon lévő rendszer file-kat. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nubia Red Magic 9S Pro 12/256GB Frost Független. Amazonos vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest