Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
Busterftw #42 üzenetére
Szerintem ez az "átlag user" lassan kisebbségben lesz a mostani magyar viszonylatok miatt. Saját vélemény, hogy egy 4060, vagy egy rx 7600-7700 mellé 100 alatt megvan egy 7500f+alaplap innen apróról, szinte újan. Ez még évekkel ezelőtt sem számított sok pénznek, és ez még egy 4070 mellé is megfelelő. Jópár éve került nekem a 11600k lappal együtt 130ba. És akkor még nem volt Ukrajna+Brüsszel meg stb.
-
paljani
aktív tag
válasz
Busterftw #31 üzenetére
Ezt a 4-5 évet (aka 3 CPU generációt) egy AMD-s platform ki tudja szolgálni az Intel meg a felét sem. Hovatovább a használt deszkák jobban szeretnek pusztulni mint a használt CPU-k. Olyan 25 év után váltottam AMD-re tavaly mert már nekem sem volt "mindegy". Használtan még mindig olcsóbb egy CPU mint egy CPU+MOBO (vagy éppen ez utóbbi áráért komolyabb előbbit kapsz).
Abszolút megértem ha valaki Intelt vesz otthonra, de már ajánlani senkinek sem tudom.
-
westlake
félisten
Nem jöhet, hanem jön is (3xx). Ez sem hír már. Legalábbis számomra nem. Viszont a refresh mióta másik generáció? Sosem volt az, sosem lesz. Az Intel ráaggathatja ezt a jelzőt, de ez a valóságon nem változtat semmit. Hogy ne menjünk nagyon messzire: a Raptor Lake egy generáció, nem több. Az Intel, elnevezhet modelleket 13. és 14. generációsnak, de ettől még ez EGY generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nova Lake kódnevű generációhoz állítólag új alaplapra lesz szükség.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest