Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Fritz Teufel #14477 üzenetére

Rámegyek a telepítésre elindul, aztán újra aktív a Telepítés gomb, közben felhangosodik a ventilátor, és belassul a gép. Majd pár perc múlva kijön egy ablak:

A csomag rossz minőségű

A csomagnak, ami megsérti a minőségi szabványokat a telepítése nem engedélyezett. Ez súlyos kárt tehet a gépében. Kérjük lépjen kapcsolatba azzal a személlyel vagy szervezettel akitől a csomagfájl származik, és mellékelje a részleteit.

A részletek nagyon hosszú.
    E: google-earth-stable: control-file-has-bad-owner postinst barricade/barricade != root/root
    E: google-earth-stable: control-file-has-bad-owner postrm barricade/barricade != root/root
    E: google-earth-stable: control-file-has-bad-owner prerm barricade/barricade != root/root
    E: google-earth-stable: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/ 1000/1000
    E: google-earth-stable: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/cron.daily/ 1000/1000
    E: google-earth-stable: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/cron.daily/google-earth 1000/1000
    E: google-earth-stable: wrong-file-owner-uid-or-gid opt/ 1000/1000
    A többi opt/google végű, gondolom azok csak azt befolyásolhatják.

Talán emiatt csinál olyanokat a géped amilyeneket nálam nem produkál. Mondjuk én napi többször elindítom a frissítéskezelőt még így is, hátha még rossz is lenne.
    Ezért is akartam telepíteni azt ami kell neki, mert gondolom nem hülyeségből hiányolja.
    De nem tudom milyen törött csomagot kéne megjavítanom, és hogy, hogy működjön.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64

Új hozzászólás Aktív témák