Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
Kendek #39275 üzenetére
Hát befizettem a "tanulópénzt" időm , türelmem volt ,de az el is fogyott rendesen
Már az elején gyanakodtam ,hogy valami nem lesz jó és yes tényleg nem amikor telepített akkor sorjában hiba üzenetek szinte a végéig aztán újraindítás ahogy bootolt hiba üzenetek.
Bejött a desktop ott aztán váratlan hiba sorozatok, alkalmazásprobléma stb vagyis használhatatlan.
Rendszermentből vissza állítottam ahogyan írtad jó lett , bár vannak furcsaságok pár oldal mint pl PH,Ubuntu teljesen szét voltak esve ,de vissza kaptam a rendszerem.Na mondom megpróbálom felrakom a 11.04et és egyből frissítem na itt nem voltak hibák az elején szépen elment a végéig mikor azt kaptam ,hogy ubuntu desktop nem telepíthető
restart és ugyanúgy error a bootkor és megint alkalmazásprobléma, leáll,rengeteg hiba üzenet.Úgy döntöttem leszedem majd ha megjelenik és tiszta telepítést csinálok.
Hát nem jött össze a zökkenőmentesség nagyon nem.
Csak az bosszant ilyenkor ,hogy minden újabb megjelenésnél ami fél évente van rakjam újra teljesen a rendszert.
Aktív témák
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- FC25 PS5 játékszoftver
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest