- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Steam Deck
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Meg kell túrni a netet az infók után.
Az IGMP-t is csak amiatt tudtam neked csuklóból mondani, mert régen sokáig vittem az otthoni T-s topikot és ott ez szinte napi szinten felmerülő téma volt, ez a megy 5 sec-et megáll, kapcs, megy 5 sec-et megáll téma.
Örülök, hogy jól sült el.
Ha feladót akarsz venni, akkor nem kell a gyári Ubi feltétlen (vicces, hogy annál normális márkásat még nem találtam olcsóbbat), jó bármilyen AF képes 48V-os PoE feladó, de ez így akkor tárgytalan is, ha jól értem.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az IPTV egy IGMP forgalom (multicast), míg egy film streamelése, egy sima streaming adatfolyam.
Az a helyzet, hogy nekem most esik le, hogy te betettél egy PoE-s TP switchet is, ha ez managed switch, akkor az AP portjára a switchben is be kellene állítani az IGMP-t.
(Unifi beállításáról IGMP-hez tuti van leírás valamelyik Unifi fórum témában, a TP-hez nem tudom.)Szóval itt több helyen is lehet probléma hálózatban, ez nem ennyire egyszerű eset.
Arra viszont készülj fel, hogy az Unifi AP félprofi/profi mivolta miatt, bizonyos beállítások sokkal több konfigurálást / utánanézést igényel, mint egy TP AP setupja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pont a TV-t nem tenném wifire ha már...
Ahogy kleinguru is írta IGMP funkciókat kell beállítani, ami speciálisan az IPTV-re kell. (Nem ezt nem csak Unifiben kell beállítani minden eszköznél kellene, ha alap esetben nincs beállítva.)
Eszembe jutott egy mondás, de azt most inkább nem idézem ide, mert megsértődnél.Sajnos (vagy nem) én még sosem tettem IPTV-t wifire (régen nem javasolták a T topikban arra emlékszem), így segíteni nem tudok benne.
-
kis.zsolt
aktív tag
-
Ezúttal akkor reseteltem az AP-t mikor bekapcsolva volt a PC ugyanazon switchre kötve a Unifi alkalmazásban. kb 20 mp-ig nyomtam a reset gombot, most fehéren villog az AP. A Unifi alkalmazás továbbra sem látja ki-be lépés, újraindítás után sem.
.. és most már pingre nem válaszol, a router pedig ugyanúgy mutatja...
Az eszköz lehet rossz, vagy most vegyek egy ubiquiti gyári poe tápot..?
Illetve az az USB port minek is van rajta? Azon keresztül lehetne 'birizgálni?'
-
user12
őstag
Még egy tipp
Próbáltad a saját poe feladójával? Pontosan milyen switched van?
Tudja a 48V-ot?
https://community.ui.com/questions/Unable-to-Discover-AP-AC-lite/53ff94a2-4fa4-4c31-bd76-ac3d214e4579#answer/f438bb41-1dd2-448c-bef7-6467f3c70d89
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Nintendo Switch
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest