- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Fals jelzésről még írok, 2db g3 - pro-m van, de jelenleg beltérben vannak tesztüzemben, ház kívülről még felújítás alatt van, addig nem pakoltam ki őket, mert nincs hova. Bent megbízható, nem volt vele gondom, kint viszonylag statik részt kell vennie majd, napkelte biztos, hogy nem számít, túl lassú mozgás, illetve lehet állítani érzékenységet. Szóval sztem helyszín függő is, meg setup függő. Ez egyébként a kontrolleren múlik. Nem a kamera detektál hanem a kontroller. Stabil volt eddig minden. Kíváncsi leszek udm-pro -ra, héten úgy döntöttem mikor itt olvastam talán pont a te posztodat, hogy elég szimpi cucc, kipróbáljuk, már elvileg úton is van.
Az elvileg futtatja a kontrollert, kikerülhet vpsből így az egész. Ez a g4 bullet sem tűnik rossznak amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OpenMediaVault
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged