- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Fals jelzésről még írok, 2db g3 - pro-m van, de jelenleg beltérben vannak tesztüzemben, ház kívülről még felújítás alatt van, addig nem pakoltam ki őket, mert nincs hova. Bent megbízható, nem volt vele gondom, kint viszonylag statik részt kell vennie majd, napkelte biztos, hogy nem számít, túl lassú mozgás, illetve lehet állítani érzékenységet. Szóval sztem helyszín függő is, meg setup függő. Ez egyébként a kontrolleren múlik. Nem a kamera detektál hanem a kontroller. Stabil volt eddig minden. Kíváncsi leszek udm-pro -ra, héten úgy döntöttem mikor itt olvastam talán pont a te posztodat, hogy elég szimpi cucc, kipróbáljuk, már elvileg úton is van.
Az elvileg futtatja a kontrollert, kikerülhet vpsből így az egész. Ez a g4 bullet sem tűnik rossznak amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest