- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
- Jumbó: 1500/256 a papíron, nekem is ilyen van, de néha gondol egyet és felugrik 1500/1000-rre. Ennek én örülök, mert hasznos a torrentnek.
Problémám most nincs vele, korábban volt, hogy elment a net és 1hétig jöttek ki ''javítani''. Aztán a sarkamra álltam és megcsinálták. Azóta jó. Ping 5-40ms.
- MD5 már nem olyan vészes, elég sok router tudja alapból, a linuxosak biztos. Itt a fórumon korábban már levolt írva, hogy melyek tudják biztosan.
- Dáma csamagnál is csak 1 azonosítód van, de ott routerrel legálisan tudod a netet a másik gépen is használni. A Jumbót is lehet 2 gépen használni, nem hiszem, hogy szankciókat vonna magaután(nem érdekük). Szerintem csak a sebességek miatt írták oda, hogy hány gépen ajánlott a használata.
- 1év az pontosan 1év, csak akkor újul meg, ha megújítod (új szerződéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest