Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz snemeth #613 üzenetére

Nem a legújabb volt benne, de felnyomtam a legújabbat. Azóta (úgy tűnik, még nem bírtam 100%-osan letesztelni) legalább az a (valszeg túlmelegedésre visszavezethető) fagyás nem jött elő (a sávszél viszont továbbra is a fele az eddiginek).
    Egyébként a neten rákeresve, másnak is volt már hasonló problémája Repotec router-rel (mondjuk más típus volt). Szintén túlmelegedés volt az ok, de ott elvileg a tápegység volt szar (gondolom némileg több feszt adott le, mint kellett volna).
    A gáz az, hogy akinek ADSL-je van, és ilyen routert használ, valszeg fel sem tűnik neki, hogy ''lassú'' a router (mivel szerintem a Wan portja nem bírja, csak 2-3 Mbit-ig).
    Sajna tudtommal csak akkor bírom kiverni a pénzem a demostudio-ból, ha ők is belemennek: nem kötelesen visszaadni a vételárat. Ha egy másikra kicserélik, semmi garancia nincs arra nézvést, hogy az bíni fogja az 5-6-8-10 Mbit-es bejövő sávszélt akár. A router technikai adatai között nem igazán találtam meg a Wan port maximális sávszélességét.

Új hozzászólás Aktív témák