Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eurolac

senior tag

válasz ftc #3456 üzenetére

Jelzem, hogy a saját tapasztalatomat, meglátásomat osztom meg Veled, lehet más mást ajánl számodra. Ill. vannak itt komolyabb szakik is nálam.

Én stabil Zone Alarm free-vel régen találkoztam. Egészen pontosan a 8.0.298.0 ver. számú volt az. A mostani legfrissebbet próbáltam feltenni a fiam gépére, mert betettek egy közösség alapú támogatást ami következtében nem kérdez annyit. Azonban a gép sokkal hosszabb idő alatt állt fel vele, ill. más anomáliák is jelentkeztek. Egyik barátom is kipróbálta W7-en mert ő sem szereti a sok kérdést. Neki szabályosan fagyott a gép tőle. Amint uninstallálta megszűntek a fagyások, tehát tuti a ZA -tól volt.
    Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy olvastam itt róla hozzászólásokat azok viszont pozitívak voltak, semmilyen problémát nem említettek vele kapcsolatban.

Szerintem ha XP-d van, csak akkor szükséges ezzel a kérdéssel foglalkozni. Átlag felhasználónak elég olvasatom szerint Vista és W7 esetében a saját fala, csak be kell állítani! és azok biztosan nem lassítanak és nem lesznek bugok!

Egy tanácsot azért adok, én is a saját káromon tanultam meg: ha kipróbálod valamelyiket és nem válik be Revoval szedd le (esetleg csökkentett módban) mert hajlamosak magukat úgy beírni a biztonsági központba, h normál eltávolítás után is azt jelzi ki számodra a BK, mintha még ott figyelne a firewall.

Eurolac

Új hozzászólás Aktív témák