Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Dare2Live #8197 üzenetére

    "Mindig is azt mondtam, hogy a keresztoltás ideálisabb, mint ha ugyanabból a típusból adnak be egy második adagot. A két ugyanolyan típusú oltásban az antigén, vagyis a vírus S-fehérjéje az azonos, a többi melléktermék, azok ellen viszont nem jó, ha immunizálva vagyunk.

    vs

    A várható oltási útlevélbe viszont a dokumentációs rend fenntartása miatt nem megengedett, hogy először ezzel, másodszor azzal oltanak be, óriási lenne a káosz.

    Tehát, lássuk jól értem-e: jobb lenne a keresztoltás, azaz egy AZ után Pfeizer mondjuk, de a (majd egyszer előálló, hisz most még nicns oltási útlevél!!) bürokráciának ez kényelmetlen volna, ezért nem csináljuk.

    Faszom, a beteg emberek is kényelmetlenek a kórházaknak meg a bürokráciának, miért nem dobjuk ki őket az árokpartra inkább, földet rájuk és nincs gond?! Szegény franciák csak megoldották, hogy ne legyen ez olyan nagyon kényelmetlen szegény bürokráciának.

    Azért rohadt nehéz kultúrált stílusban kommentelni, amikor ekkora idióta állatságot olvas az ember...

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák