Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Drizzt #57837 üzenetére

    Ezek bullshit hírek. Név szerint megvan, hogy az OGYÉI-nél kik engedélyezték a vakcina alkalmazását. Az, hogy mit mondtak nekik, nem befolyásolhatja a döntésüket, és a felelőségük is pontosan ugyanannyi, akármit is mondtak nekik. Konkrét emberekről beszélünk, ebben az esetben akkor az OGYÉI vezetőségéből valakikről.

    Ilyen nincs, hogy "fentről erőltették". Erőltetheti, be is sz*rhat, ha én adhatok rá engedélyt, akkor én döntök. Ha adok rá, akkor én vagyok a felelős és a felelősségre vonható.
    Saját magamat is kiröhögném, ha azzal védekeznék egy rossz döntés után, hogy "fentről erőltették" "a politikus azt mondta, hogy". Az semmi, az egy vicc.

    Nekünk is így működik. Odament kollégához a polgármester, hogy ezt most itt gyorsan meg kell csinálni, és menjen le az árokba, és gyorsan csinálja meg, ő meg szólt a polgármesternek, hogy menjen le ő, ha gyorsan akarja. Majd akkor lesz kész, amikor megérkezik hozzá a dúcoláshoz az anyag, stb. El is ballagott szépen a kis polgármester a hülyeségével együtt.
    Jó nagy marha lett volna a kolléga, ha lemegy. Minden felelősség az övé lett volna, a polgármesteré meg semmi.

Új hozzászólás Aktív témák